Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
pražená zrnková plantážní káva (100% arabika)
Plantáže brazilské kávy z farmy Cantinho se rozprostírají v jižní části regionu Minas Gerais v nadmořské výšce 845 ̵1 880 metrů. Farma produkuje kávovníky odrůd Catuaí a Catucaí. V chuti kávy dominuje hořká čokoláda a oříšky, v dochuti se objevuje sladkost ovoce a jemná acidita.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
pražená zrnková plantážní káva (100% arabika)
Plantáže brazilské kávy z farmy Cantinho se rozprostírají v jižní části regionu Minas Gerais v nadmořské výšce 845 ̵1 880 metrů. Farma produkuje kávovníky odrůd Catuaí a Catucaí. V chuti kávy dominuje hořká čokoláda a oříšky, v dochuti se objevuje sladkost ovoce a jemná acidita.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s aroma kokosu s notou jamajského rumu.
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s aroma kokosu s notou jamajského rumu.
Proces: natural, Region: El Balsamo, Nadmořská výška: 1150 m n.m., Farma: Santa Cristina, Odrůda: Bourbon blend. Charakteristika: višňový likér – oříškový nugát. Bohaté tělo, pronikavá acidita.
Proces: natural, Region: El Balsamo, Nadmořská výška: 1150 m n.m., Farma: Santa Cristina, Odrůda: Bourbon blend. Charakteristika: višňový likér – oříškový nugát. Bohaté tělo, pronikavá acidita.
Káva pochází z\~regionu Soconusco, Chiapas (nadmořská výška 700 - 1000 m n.m.), kde v\~roce 2000 farmáři založili skupinu cooperative MOCABE. Cílem je zlepšovat sociální podmínky a životní prostředí. Odrůda: Bourbon, Caturra a Catuaí, Proces: Washed. Ve vůni můžet...
Káva pochází z\~regionu Soconusco, Chiapas (nadmořská výška 700 - 1000 m n.m.), kde v\~roce 2000 farmáři založili skupinu cooperative MOCABE. Cílem je zlepšovat sociální podmínky a životní prostředí. Odrůda: Bourbon, Caturra a Catuaí, Proces: Washed. Ve vůni můžet...