Produkt už nie je v ponuke
Dostupný dátum:
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Tato promytá káva odrůdy Bourbon pochází od jezera Kivu z distriktů Nymasheke a Karongi.Garuka znamená v řeči místních lidí ̶2přijďte zas̶2,vystihuje tak jejich snahu o produkci kvalitní kávy, která přiláká lidí k opětovnému nákupu. Vůně připomíná rozinky a sušené datle. V chuti je káva intenzivní, najdete v ní zralé maliny, višně i datlový sirup,v dochuti pak ještě navíc grapefruit. Acidita je jiskřivá s bohatým tělem.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Tato promytá káva odrůdy Bourbon pochází od jezera Kivu z distriktů Nymasheke a Karongi.Garuka znamená v řeči místních lidí ̶2přijďte zas̶2,vystihuje tak jejich snahu o produkci kvalitní kávy, která přiláká lidí k opětovnému nákupu. Vůně připomíná rozinky a sušené datle. V chuti je káva intenzivní, najdete v ní zralé maliny, višně i datlový sirup,v dochuti pak ještě navíc grapefruit. Acidita je jiskřivá s bohatým tělem.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
Hoja Blanca je kooperácia, ktorá sa snaží pomáhať s čistením a predajom káv od drobných pestovateľov z veľmi nedostupnej oblasti Cuilco v departmente Huehuetenango.Káva z tohto regiónu patrí k tomu najlepšiemu, čo Guatemala vyprodukuje.Výrazne nasladlá vôňa a chuť pripomína nugát, lieskové orieš...
Hoja Blanca je kooperácia, ktorá sa snaží pomáhať s čistením a predajom káv od drobných pestovateľov z veľmi nedostupnej oblasti Cuilco v departmente Huehuetenango.Káva z tohto regiónu patrí k tomu najlepšiemu, čo Guatemala vyprodukuje.Výrazne nasladlá vôňa a chuť pripomína nugát, lieskové orieš...
Kávové zrnká sa ukrývajú v sladkej kávovej čerešni. Sušením týchto čerešní vzniká cascara. Nápoj pripravený z cascary má príjemne sladkastú vôňu. Cascara pochádza z farmy Carmen Estate, kde sa vo výške 1700 m. n. m. už vyše 50 rokov pestuje a spracováva vysoko kvalitná káva. Kávovníky tu rastú na...
Kávové zrnká sa ukrývajú v sladkej kávovej čerešni. Sušením týchto čerešní vzniká cascara. Nápoj pripravený z cascary má príjemne sladkastú vôňu. Cascara pochádza z farmy Carmen Estate, kde sa vo výške 1700 m. n. m. už vyše 50 rokov pestuje a spracováva vysoko kvalitná káva. Kávovníky tu rastú na...
V regiónoch Chanchamayo a Cuzco sa pestuje nejväčšie množstvo bio kávy na svete. Kávy z andských hôr majú špecifický rustikálny charakter, ktorý ale neprebíja ostatné typické chuťové rysy peruánskej kávy: delikátne telo, vinnú aciditu, čistú a sladkú dochuť.
V regiónoch Chanchamayo a Cuzco sa pestuje nejväčšie množstvo bio kávy na svete. Kávy z andských hôr majú špecifický rustikálny charakter, ktorý ale neprebíja ostatné typické chuťové rysy peruánskej kávy: delikátne telo, vinnú aciditu, čistú a sladkú dochuť.