Mikrolot je káva s jasným pôvodom čiže s rodokmeňom. Dozviete sa presne, od ktorého farmára a z akého regiónu káva pochádza, akým spôsobom bola spracovaná, v akej nadmorskej výške bola vypestovaná, a o akú odrodu arabiky sa jedná. Pestuje sa len v obmedzenom množstve a vyznačuje sa vysokou kvalitou. Pri výbere mikrolotu sa môžete riadiť detailne vypracovaným chuťovým profilom a charakteristikou kávy.
Proces: natural, Region: El Balsamo, Nadmořská výška: 1150 m n.m., Farma: Santa Cristina, Odrůda: Bourbon blend. Charakteristika: višňový likér – oříškový nugát. Bohaté tělo, pronikavá acidita.
Proces: natural, Region: El Balsamo, Nadmořská výška: 1150 m n.m., Farma: Santa Cristina, Odrůda: Bourbon blend. Charakteristika: višňový likér – oříškový nugát. Bohaté tělo, pronikavá acidita.
Proces: natural, Region: El Balsamo, Nadmořská výška: 1150 m n.m., Farma: Santa Cristina, Odrůda: Bourbon blend. Charakteristika: višňový likér – oříškový nugát. Bohaté tělo, pronikavá acidita.
Proces: natural, Region: El Balsamo, Nadmořská výška: 1150 m n.m., Farma: Santa Cristina, Odrůda: Bourbon blend. Charakteristika: višňový likér – oříškový nugát. Bohaté tělo, pronikavá acidita.
Káva pochází z různých regionů obklopujících slavnou horu Mount Kenya. Kávovníky rostou v hlubokých a bohatých sopečných půdách ve vysoké nadmořské výšce až 1900 m.n.m. Charakteristika: karambola - limetka - ušlechtilá čokoláda. Mohutné tělo, citronová acidita.
Káva pochází z různých regionů obklopujících slavnou horu Mount Kenya. Kávovníky rostou v hlubokých a bohatých sopečných půdách ve vysoké nadmořské výšce až 1900 m.n.m. Charakteristika: karambola - limetka - ušlechtilá čokoláda. Mohutné tělo, citronová acidita.
Káva pochází z různých regionů obklopujících slavnou horu Mount Kenya. Kávovníky rostou v hlubokých a bohatých sopečných půdách ve vysoké nadmořské výšce až 1900 m.n.m. Charakteristika: karambola - limetka - ušlechtilá čokoláda. Mohutné tělo, citronová acidita.
Káva pochází z různých regionů obklopujících slavnou horu Mount Kenya. Kávovníky rostou v hlubokých a bohatých sopečných půdách ve vysoké nadmořské výšce až 1900 m.n.m. Charakteristika: karambola - limetka - ušlechtilá čokoláda. Mohutné tělo, citronová acidita.
Proces: washed, Region: Huila, Nadmořská výška: 1800 m n.m., Farma: El Recuerdo, Odrůda: Caturra. Charakteristika: hořká čokoláda – datle – citronová kůra. Sametové tělo, delikátní acidita.
Proces: washed, Region: Huila, Nadmořská výška: 1800 m n.m., Farma: El Recuerdo, Odrůda: Caturra. Charakteristika: hořká čokoláda – datle – citronová kůra. Sametové tělo, delikátní acidita.
Proces: washed, Region: Huila, Nadmořská výška: 1800 m n.m., Farma: El Recuerdo, Odrůda: Caturra. Charakteristika: hořká čokoláda – datle – citronová kůra. Sametové tělo, delikátní acidita.
Proces: washed, Region: Huila, Nadmořská výška: 1800 m n.m., Farma: El Recuerdo, Odrůda: Caturra. Charakteristika: hořká čokoláda – datle – citronová kůra. Sametové tělo, delikátní acidita.
Proces: yellow honey, Region: Central Valley, Nadmořská výška: 1550 m n.m., Farma: Don Jose, Odrůda: Geisha. Charakteristika: mandarinka – pomeranč – čokoláda – piniové oříšky. Sametové tělo, ušlechtilá acidita.
Proces: yellow honey, Region: Central Valley, Nadmořská výška: 1550 m n.m., Farma: Don Jose, Odrůda: Geisha. Charakteristika: mandarinka – pomeranč – čokoláda – piniové oříšky. Sametové tělo, ušlechtilá acidita.
Proces: yellow honey, Region: Central Valley, Nadmořská výška: 1550 m n.m., Farma: Don Jose, Odrůda: Geisha. Charakteristika: mandarinka – pomeranč – čokoláda – piniové oříšky. Sametové tělo, ušlechtilá acidita.
Proces: yellow honey, Region: Central Valley, Nadmořská výška: 1550 m n.m., Farma: Don Jose, Odrůda: Geisha. Charakteristika: mandarinka – pomeranč – čokoláda – piniové oříšky. Sametové tělo, ušlechtilá acidita.