Skladom
Dostupný dátum:
Exkluzivní káva z indonéské Jávě, pěstovaná ve výšce 1800 m n. m. pod horou Argopuro.
Za jejím vznikem stojí inovativní tým Walida, který obnovuje krajinu a zároveň podporuje místní komunitu.
Hybridní fermentace jí propůjčuje likérový charakter, šťavnatost a komplexní ovocné tóny.
Ve vůni a chuti dominují tmavé třešně v rumu, fíky a nugát.
Tato káva vznikla s respektem k přírodě i lidem - ochutnejte příběh, který má smysl. Ideální pro tyto druhy přípravy: filtr, aeropress či french press.
Hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Po pomletí ji uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
pražená zrnková plantážní káva (100% arabika)
Exkluzivní káva z indonéské Jávě, pěstovaná ve výšce 1800 m n. m. pod horou Argopuro.
Za jejím vznikem stojí inovativní tým Walida, který obnovuje krajinu a zároveň podporuje místní komunitu.
Hybridní fermentace jí propůjčuje likérový charakter, šťavnatost a komplexní ovocné tóny.
Ve vůni a chuti dominují tmavé třešně v rumu, fíky a nugát.
Tato káva vznikla s respektem k přírodě i lidem - ochutnejte příběh, který má smysl. Ideální pro tyto druhy přípravy: filtr, aeropress či french press.
Hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Po pomletí ji uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
pražená zrnková plantážní káva (100% arabika)
Pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s chuťou tureckého medu.
Pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s chuťou tureckého medu.
Etiópia je považovaná za kolísku kávy arabika. Káva z južnej oblasti Yirgacheffe sa pestuje vo výške 1500 až 1800 m n.m. Komplexné káva výraznej chuti i vône pripomínajúca exotické ovocie s čokoládovými tónmi. Telo je bohaté, acidita delikátna.
Etiópia je považovaná za kolísku kávy arabika. Káva z južnej oblasti Yirgacheffe sa pestuje vo výške 1500 až 1800 m n.m. Komplexné káva výraznej chuti i vône pripomínajúca exotické ovocie s čokoládovými tónmi. Telo je bohaté, acidita delikátna.
Premytá káva z farmy Riverdale v oblasti pohoria Východnej Ghát. Majiteľ Prakashan Balaraman dbá na starostlivé spracovanie klasickou metódou iba zrelých čerešní. V chuti i vôni nájdete mliečnu čokoládu a arašidové orechy. Telo je jemné, sladké. Acidita nízka.
Premytá káva z farmy Riverdale v oblasti pohoria Východnej Ghát. Majiteľ Prakashan Balaraman dbá na starostlivé spracovanie klasickou metódou iba zrelých čerešní. V chuti i vôni nájdete mliečnu čokoládu a arašidové orechy. Telo je jemné, sladké. Acidita nízka.