Posledných 5 kusov
Dostupný dátum:
pražená zrnková plantážna káva (100% arabika)
Tato káva pochází z úrodného údolí Central Valley, nejlidnatější a ekonomicky nejaktivnější oblasti Kostariky. Region je proslulý nejen malebnými vesničkami spjatými s pěstováním kávy, ale i přírodními parky s vulkány a vodopády. Ke zpracování používají místní farmáři nejčastěji metodu honey. Náš nový zástupce kostarických káv byl vypěstován ve výšce 1500 m n. m. farmářem Rodolfem Boillatem na jeho farmě Carrizal. Jedná se o odrůdu Cattura, která prošla procesem zpracování yellow Honey. Ten přináší do výsledné chuti kávy příjemně lahodné kakaové tóny a ovocnou svěžest sladkého pomeranče a brusinky.
Príprava: hrubosť mletia prispôsobte zvolenému spôsobu prípravy kávy. Na 100 ml vody o teplote 93-94 ° C použite 7 g mletej kávy. Uchovajte v suchu, chráňte pred teplom vo vzduchotesnej nádobe. Ďalšie tipy na prípravu našich káv nájdete tu: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
Proces: Yellow Honey, Región: Central Valley, Nadmorská výška: 1500 m n.m., Farmár: Rodolfo Boillat, Odroda: Caturra. Charakteristika: kakao - brusnica - sladký pomaranč. Zamatové telo. Delikátna acidita.
pražená zrnková plantážna káva (100% arabika)
Tato káva pochází z úrodného údolí Central Valley, nejlidnatější a ekonomicky nejaktivnější oblasti Kostariky. Region je proslulý nejen malebnými vesničkami spjatými s pěstováním kávy, ale i přírodními parky s vulkány a vodopády. Ke zpracování používají místní farmáři nejčastěji metodu honey. Náš nový zástupce kostarických káv byl vypěstován ve výšce 1500 m n. m. farmářem Rodolfem Boillatem na jeho farmě Carrizal. Jedná se o odrůdu Cattura, která prošla procesem zpracování yellow Honey. Ten přináší do výsledné chuti kávy příjemně lahodné kakaové tóny a ovocnou svěžest sladkého pomeranče a brusinky.
Príprava: hrubosť mletia prispôsobte zvolenému spôsobu prípravy kávy. Na 100 ml vody o teplote 93-94 ° C použite 7 g mletej kávy. Uchovajte v suchu, chráňte pred teplom vo vzduchotesnej nádobe. Ďalšie tipy na prípravu našich káv nájdete tu: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
Proces: Yellow Honey, Región: Central Valley, Nadmorská výška: 1500 m n.m., Farmár: Rodolfo Boillat, Odroda: Caturra. Charakteristika: kakao - brusnica - sladký pomaranč. Zamatové telo. Delikátna acidita.
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s arómou pripomínajúcou vianočné cukrovinky.
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s arómou pripomínajúcou vianočné cukrovinky.
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s arómou kokosu s notou jamajského rumu.
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s arómou kokosu s notou jamajského rumu.
Káva Excelso má menšie zrno ako káva Supremo. Pochádza z departementu Antioquia. V chuti možno nájsť kakaové bôby s orieškovou a ovocnou nótou. Acidita živá, telo bohaté.
Káva Excelso má menšie zrno ako káva Supremo. Pochádza z departementu Antioquia. V chuti možno nájsť kakaové bôby s orieškovou a ovocnou nótou. Acidita živá, telo bohaté.