Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
Ručně zpracovaná mléčná čokoláda s příchutí Ájurvédského čaje.
kakaová hmota, třtinový cukr, kakaové máslo, sušené mléko , macerát z Ájurvédského čaje 15,10 % (skořice, zázvor, kardamon, hřebíček, černý pepř). Obsah kakaové sušiny nejméně 45%. Může obsahovat stopy lepku, vejce, arašídů, skořápkových plodů a sezamu. Výživové údaje na 100 ml: energetická hodnota 2610 kJ/ 623 kcal, tuky 49 g (z toho nasycené mastné kyseliny 31 g), sacharidy 36 g (z toho cukry 19 g), bílkoviny 11 g, sůl 0,12 g.
Ručně zpracovaná mléčná čokoláda s příchutí Ájurvédského čaje.
kakaová hmota, třtinový cukr, kakaové máslo, sušené mléko , macerát z Ájurvédského čaje 15,10 % (skořice, zázvor, kardamon, hřebíček, černý pepř). Obsah kakaové sušiny nejméně 45%. Může obsahovat stopy lepku, vejce, arašídů, skořápkových plodů a sezamu. Výživové údaje na 100 ml: energetická hodnota 2610 kJ/ 623 kcal, tuky 49 g (z toho nasycené mastné kyseliny 31 g), sacharidy 36 g (z toho cukry 19 g), bílkoviny 11 g, sůl 0,12 g.
Kandys poznáte podle pravidelných krystalů, které vznikají speciální technologií. Typickou barvu i chuť mu dodává karamelizace. Je vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů.
Kandys poznáte podle pravidelných krystalů, které vznikají speciální technologií. Typickou barvu i chuť mu dodává karamelizace. Je vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů.
Straciatellové lískové oříšky jsou překvapivým spojením ořechové křupavosti a krémové bílé čokolády smíchané s kousky tmavé čokolády. Čokoládové oříšky inspirované chutí klasické italské zmrzliny si získají vaše srdce díky výjimečné chuti s tóny vanilky.
Straciatellové lískové oříšky jsou překvapivým spojením ořechové křupavosti a krémové bílé čokolády smíchané s kousky tmavé čokolády. Čokoládové oříšky inspirované chutí klasické italské zmrzliny si získají vaše srdce díky výjimečné chuti s tóny vanilky.
Klasický hnědý kandysový cukr poznáme podle pravidelných krystalů. Tyto krásné velké kousky vznikají speciální technologií. Typickou barvu i chuť mu pak dodá karamelizace. Jedná se o přírodní produkt, vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů, jako jsou např. grog, svařené víno, punč apod.
Klasický hnědý kandysový cukr poznáme podle pravidelných krystalů. Tyto krásné velké kousky vznikají speciální technologií. Typickou barvu i chuť mu pak dodá karamelizace. Jedná se o přírodní produkt, vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů, jako jsou např. grog, svařené víno, punč apod.