Produkt už nie je v ponuke
Dostupný dátum:
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Promytá káva odrůd Caturra,Typica a Bourbon z farmy Kotowa, která leží ve výšce 1700 m na kopcích vulkánu Barú na západě Panamy. Sklízí se pouze zralé třešně, které se pak suší na terasách. Suchá zrna pak zůstávají další nejméně 3 měsíce v dřevěných silech, což umožní rozvinutí plné chutě. Ve vůni i chuti dominuje čokoláda a tmavé lesní ovoce. Káva má jemnou aciditu a krémové tělo.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Promytá káva odrůd Caturra,Typica a Bourbon z farmy Kotowa, která leží ve výšce 1700 m na kopcích vulkánu Barú na západě Panamy. Sklízí se pouze zralé třešně, které se pak suší na terasách. Suchá zrna pak zůstávají další nejméně 3 měsíce v dřevěných silech, což umožní rozvinutí plné chutě. Ve vůni i chuti dominuje čokoláda a tmavé lesní ovoce. Káva má jemnou aciditu a krémové tělo.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
Zmes káv z fariem Capoeira a Colonia dos Pinheiros, ktoré sa nachádzajú v regióne Sul de Minas. Vyvážená kompozícia odráža špecifický chuťový profil tohto terroiru. V chuti i vôni prevažuje čokoláda a oriešky sprevádzané nádychom marhúľ. Káva má jemnú, decentnú aciditu a krémové telo.
Zmes káv z fariem Capoeira a Colonia dos Pinheiros, ktoré sa nachádzajú v regióne Sul de Minas. Vyvážená kompozícia odráža špecifický chuťový profil tohto terroiru. V chuti i vôni prevažuje čokoláda a oriešky sprevádzané nádychom marhúľ. Káva má jemnú, decentnú aciditu a krémové telo.
Etiópia je považovaná za kolísku kávy arabika. Káva z južnej oblasti Yirgacheffe sa pestuje vo výške 1500 až 1800 m n.m. Komplexné káva výraznej chuti i vône pripomínajúca exotické ovocie s čokoládovými tónmi. Telo je bohaté, acidita delikátna.
Etiópia je považovaná za kolísku kávy arabika. Káva z južnej oblasti Yirgacheffe sa pestuje vo výške 1500 až 1800 m n.m. Komplexné káva výraznej chuti i vône pripomínajúca exotické ovocie s čokoládovými tónmi. Telo je bohaté, acidita delikátna.
Pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s arómou mandlí a amaretta.
Pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s arómou mandlí a amaretta.