Produkt už nie je v ponuke
Dostupný dátum:
Jarní čaj pocházející z vysokohorské oblasti Nuwara Eliya. Jeho produkce proběhla v jedné z nejlepších čajových zahrad Pedro Tea Estate, která prodává čaje pod obchodním názvem Lover´s Leap. Čajové lísky měděné barvy dávají tmavě oranžový až načervenalý nálev. Ve vůni dominují meruňky a mirabelky. V chuti objevíte sladké meruňky, v závěru šťavnaté pomeranče.
vodou o teplotě 90 °C zalejte čaj v poměru 12 g (cca 7 vrchovatých čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 1 nálev.
Sypaný pravý černý čaj.
Stredný
Jarní čaj pocházející z vysokohorské oblasti Nuwara Eliya. Jeho produkce proběhla v jedné z nejlepších čajových zahrad Pedro Tea Estate, která prodává čaje pod obchodním názvem Lover´s Leap. Čajové lísky měděné barvy dávají tmavě oranžový až načervenalý nálev. Ve vůni dominují meruňky a mirabelky. V chuti objevíte sladké meruňky, v závěru šťavnaté pomeranče.
vodou o teplotě 90 °C zalejte čaj v poměru 12 g (cca 7 vrchovatých čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 1 nálev.
Sypaný pravý černý čaj.
Stredný
Pravý čierny aromatizovaný čaj so sviežou citrónovou chuťou s ostrejším chilli.
Pravý čierny aromatizovaný čaj so sviežou citrónovou chuťou s ostrejším chilli.
Lístky sú spracované do drobných guličiek.Veľmi tmavý, mahagónový nálev, výrazne sladová až krémová vôňa aj chuť, ktorá je plná a krátka.Výdatný čaj, skvelý s mliekom.
Lístky sú spracované do drobných guličiek.Veľmi tmavý, mahagónový nálev, výrazne sladová až krémová vôňa aj chuť, ktorá je plná a krátka.Výdatný čaj, skvelý s mliekom.
Kandy je najstarším regiónom, kde sa na Srí Lanke pestuje čaj. Jeho minulosť siaha až do roku 1867. Čaj sa tu pestuje v nadmorskej výške 650 - 1300 m n.m. Je zmesou zo záhrad Uplands, Harangala a Dartry Valley. Zaliatím hnedočiernych listov vzniká žltooranžový nálev s vôňou aj chuťou sladkého cit...
Kandy je najstarším regiónom, kde sa na Srí Lanke pestuje čaj. Jeho minulosť siaha až do roku 1867. Čaj sa tu pestuje v nadmorskej výške 650 - 1300 m n.m. Je zmesou zo záhrad Uplands, Harangala a Dartry Valley. Zaliatím hnedočiernych listov vzniká žltooranžový nálev s vôňou aj chuťou sladkého cit...