Produkt už nie je v ponuke
Dostupný dátum:
Zemitost čínského černého čaje Pu-Erh, kyselkavá chuť na začátku příjemně osvěží, zakončená aftertaste hořké čokolády. Nápoj je založen na funkčnosti teinu ze silného čajového extraktu na lidský organismus. Účinky cítíte velmi rychle již od jednoho panáka. Nejvíce působí na kvalitní soustředění při práci, učení a řízení. Dobře vytráví vašemu žaludku a zrychuluje metabolismus. Výborně pomáhá při nízkém tlaku, ale není agresivní na srdce. Užití přes míru se projevuje nevolností od žaludku. NENÍ URČENO PRO VO NÁKUP (pouze pro koncové zákazníky)
Znalci Samurai shot pijí po panácích, když potřebují povzbudit. Můžete ho také podávat jako skvělý ledový čaj, míchat s vašim oblíbeným alkoholem nebo zředit horkou vodou na zahřátí. Dochucení je na vaší fantazii. Můžete ho použivat v kuchyni jako ingredienci dezertů či zmrzlin.
Voda, 10% černý čínský čaj Pu-Erh, konzervanty: kyselina citrónová a sorban draselný.
Zemitost čínského černého čaje Pu-Erh, kyselkavá chuť na začátku příjemně osvěží, zakončená aftertaste hořké čokolády. Nápoj je založen na funkčnosti teinu ze silného čajového extraktu na lidský organismus. Účinky cítíte velmi rychle již od jednoho panáka. Nejvíce působí na kvalitní soustředění při práci, učení a řízení. Dobře vytráví vašemu žaludku a zrychuluje metabolismus. Výborně pomáhá při nízkém tlaku, ale není agresivní na srdce. Užití přes míru se projevuje nevolností od žaludku. NENÍ URČENO PRO VO NÁKUP (pouze pro koncové zákazníky)
Znalci Samurai shot pijí po panácích, když potřebují povzbudit. Můžete ho také podávat jako skvělý ledový čaj, míchat s vašim oblíbeným alkoholem nebo zředit horkou vodou na zahřátí. Dochucení je na vaší fantazii. Můžete ho použivat v kuchyni jako ingredienci dezertů či zmrzlin.
Voda, 10% černý čínský čaj Pu-Erh, konzervanty: kyselina citrónová a sorban draselný.
Klasický hnedý kandysový cukor spoznáme podľa pravidelných kryštálov. Tieto krásne veľké kúsky vznikajú špeciálnou technológiou. Typickú farbu aj chuť mu potom dodá karamelizácie. Jedná sa o prírodný produkt, vhodný na sladenie všetkých druhov teplých nápojov, ako sú napr. Grog, varené víno, punč...
Klasický hnedý kandysový cukor spoznáme podľa pravidelných kryštálov. Tieto krásne veľké kúsky vznikajú špeciálnou technológiou. Typickú farbu aj chuť mu potom dodá karamelizácie. Jedná sa o prírodný produkt, vhodný na sladenie všetkých druhov teplých nápojov, ako sú napr. Grog, varené víno, punč...
Mierne kyslé presladené čierne ríbezle spolu s aromatickou čokoládou sú skutočnou chuťovou výzvou, ktorú stojí za to zažiť. Výrazná chuť a vôňa týchto malých bobúľ vám pripomenie lenivé letné popoludnie a spolu s jemnosťou čokolády vytvárajú úžasné občerstvenie pre každé ročné obdobie.
Mierne kyslé presladené čierne ríbezle spolu s aromatickou čokoládou sú skutočnou chuťovou výzvou, ktorú stojí za to zažiť. Výrazná chuť a vôňa týchto malých bobúľ vám pripomenie lenivé letné popoludnie a spolu s jemnosťou čokolády vytvárajú úžasné občerstvenie pre každé ročné obdobie.
Klasický biely kandysový cukor spoznáme podľa pravidelných kryštálov. Tieto krásne veľké kúsky vznikajú špeciálnou technológiou. Jedná sa o prírodný produkt, vhodný na sladenie všetkých druhov teplých nápojov. Obzvlášť je možné ho odporučiť k dochutenie kvalitného čierneho čaju. Tradične je tiež ...
Klasický biely kandysový cukor spoznáme podľa pravidelných kryštálov. Tieto krásne veľké kúsky vznikajú špeciálnou technológiou. Jedná sa o prírodný produkt, vhodný na sladenie všetkých druhov teplých nápojov. Obzvlášť je možné ho odporučiť k dochutenie kvalitného čierneho čaju. Tradične je tiež ...