Skladom
Dostupný dátum:
pražená zrnková plantážna káva (100% arabika)
Tato káva pochází z úrodného údolí Central Valley, nejlidnatější a ekonomicky nejaktivnější oblasti Kostariky. Region je proslulý nejen malebnými vesničkami spjatými s pěstováním kávy, ale i přírodními parky s vulkány a vodopády. Ke zpracování používají místní farmáři nejčastěji metodu honey. Náš nový zástupce kostarických káv byl vypěstován ve výšce 1500 m n. m. farmářem Rodolfem Boillatem na jeho farmě Carrizal. Jedná se o odrůdu Cattura, která prošla procesem zpracování yellow Honey. Ten přináší do výsledné chuti kávy příjemně lahodné kakaové tóny a ovocnou svěžest sladkého pomeranče a brusinky.
Príprava: hrubosť mletia prispôsobte zvolenému spôsobu prípravy kávy. Na 100 ml vody o teplote 93-94 ° C použite 7 g mletej kávy. Uchovajte v suchu, chráňte pred teplom vo vzduchotesnej nádobe. Ďalšie tipy na prípravu našich káv nájdete tu: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
Proces: Yellow Honey, Región: Central Valley, Nadmorská výška: 1500 m n.m., Farmár: Rodolfo Boillat, Odroda: Caturra. Charakteristika: kakao - brusnica - sladký pomaranč. Zamatové telo. Delikátna acidita.
pražená zrnková plantážna káva (100% arabika)
Tato káva pochází z úrodného údolí Central Valley, nejlidnatější a ekonomicky nejaktivnější oblasti Kostariky. Region je proslulý nejen malebnými vesničkami spjatými s pěstováním kávy, ale i přírodními parky s vulkány a vodopády. Ke zpracování používají místní farmáři nejčastěji metodu honey. Náš nový zástupce kostarických káv byl vypěstován ve výšce 1500 m n. m. farmářem Rodolfem Boillatem na jeho farmě Carrizal. Jedná se o odrůdu Cattura, která prošla procesem zpracování yellow Honey. Ten přináší do výsledné chuti kávy příjemně lahodné kakaové tóny a ovocnou svěžest sladkého pomeranče a brusinky.
Príprava: hrubosť mletia prispôsobte zvolenému spôsobu prípravy kávy. Na 100 ml vody o teplote 93-94 ° C použite 7 g mletej kávy. Uchovajte v suchu, chráňte pred teplom vo vzduchotesnej nádobe. Ďalšie tipy na prípravu našich káv nájdete tu: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
Proces: Yellow Honey, Región: Central Valley, Nadmorská výška: 1500 m n.m., Farmár: Rodolfo Boillat, Odroda: Caturra. Charakteristika: kakao - brusnica - sladký pomaranč. Zamatové telo. Delikátna acidita.
Táto káva pochádza z farmy Motherland Farmers ležiaca v oblasti Nyamagabe v blízkosti dediny Kamir, Majiteľ Fred Kasigwa tu pestuje spolu s ďalšími farmármi už po mnoho generácií kávu len tej najvyššej kvality. Jej vynikajúca chuť je dosiahnutá vplyvom sopečnej pôdy a nadmorskej výšky 1700 - 2000...
Táto káva pochádza z farmy Motherland Farmers ležiaca v oblasti Nyamagabe v blízkosti dediny Kamir, Majiteľ Fred Kasigwa tu pestuje spolu s ďalšími farmármi už po mnoho generácií kávu len tej najvyššej kvality. Jej vynikajúca chuť je dosiahnutá vplyvom sopečnej pôdy a nadmorskej výšky 1700 - 2000...
Vychutnajte si zimné dni s limitovanou edíciou kávy Winter Edition. Mletá káva káva s chuťou čokolády, orieškov a karamelu.
Vychutnajte si zimné dni s limitovanou edíciou kávy Winter Edition. Mletá káva káva s chuťou čokolády, orieškov a karamelu.
Pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s arómou s nádychom čokolády, smotany a čerešní.
Pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s arómou s nádychom čokolády, smotany a čerešní.