Skladom
Dostupný dátum:
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s aroma vaječného koňaku.
na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě.
pražená káva, aroma vaječného koňaku (1,6 %)Výživové údaje na 100 ml: energetická hodnota 38 kJ/ 9 kcal, tuky 0 g (z toho nasycené mastné kyseliny 0 g), sacharidy 1.4 g (z toho cukry 1.1 g), bílkoviny 0 g, sůl 0.03 g.
Vysoký
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s aroma vaječného koňaku.
na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě.
pražená káva, aroma vaječného koňaku (1,6 %)Výživové údaje na 100 ml: energetická hodnota 38 kJ/ 9 kcal, tuky 0 g (z toho nasycené mastné kyseliny 0 g), sacharidy 1.4 g (z toho cukry 1.1 g), bílkoviny 0 g, sůl 0.03 g.
Vysoký
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Tato promytá káva pochází z plantáží malých pěstitelů v oblasti Huehuetenango. Pěstuje se ve výšce 1500-1600 m. Vůni dominuje delikátní čokoláda. V chuti objevíte zralé angrešty s černým rybízem se sladce čokoládovou dochutí. Acidita je delikátní, tě...
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Tato promytá káva pochází z plantáží malých pěstitelů v oblasti Huehuetenango. Pěstuje se ve výšce 1500-1600 m. Vůni dominuje delikátní čokoláda. V chuti objevíte zralé angrešty s černým rybízem se sladce čokoládovou dochutí. Acidita je delikátní, tě...
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s aroma s nádechem čokolády, smetany a třešní.
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s aroma s nádechem čokolády, smetany a třešní.
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Suchou metodou zpracovaná káva z farmy Mariano. Farma leží v horách Serra de Sao Domingos a patří již 4.generaci rodiny Barbosa. Ve vůni a chuti převažuje čokoláda a oříšky. Káva má jemnou aciditu a sametové tělo.
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Suchou metodou zpracovaná káva z farmy Mariano. Farma leží v horách Serra de Sao Domingos a patří již 4.generaci rodiny Barbosa. Ve vůni a chuti převažuje čokoláda a oříšky. Káva má jemnou aciditu a sametové tělo.