Skladom
Dostupný dátum:
sypaná zmes korenia na prípravu nálevu
Ajurvédsky čaj so zázvorom a hrejivým korením v BIO kvalite.
Príprava: Vriacou vodou zalejte zmes v pomere 10 g (cca 6 zarovnaných čajových lyžičiek) na 1 liter vody. Ponechajte 7 minút lúhovať. Potom preceďte.
Zloženie: bio škorica, bio zázvor, bio kardamón, bio klinček, bio čierne korenie. Môže obsahovať orechy.
Bez kofeínu
sypaná zmes korenia na prípravu nálevu
Ajurvédsky čaj so zázvorom a hrejivým korením v BIO kvalite.
Príprava: Vriacou vodou zalejte zmes v pomere 10 g (cca 6 zarovnaných čajových lyžičiek) na 1 liter vody. Ponechajte 7 minút lúhovať. Potom preceďte.
Zloženie: bio škorica, bio zázvor, bio kardamón, bio klinček, bio čierne korenie. Môže obsahovať orechy.
Bez kofeínu
Zázvor přispívá k normální činnosti kardiovaskulárního systému a funkci cest dýchacích. Skořice a fenykl přispívají k normálnímu trávení. Lékořice má vliv na močový a reprodukční systém, přispívá k duševnímu zdraví a imunitnímu systému - antioxidant. Pepř přispívá k oběhu v jemných krevních cévác...
Zázvor přispívá k normální činnosti kardiovaskulárního systému a funkci cest dýchacích. Skořice a fenykl přispívají k normálnímu trávení. Lékořice má vliv na močový a reprodukční systém, přispívá k duševnímu zdraví a imunitnímu systému - antioxidant. Pepř přispívá k oběhu v jemných krevních cévác...
Lístky výborného čaju Sencha sú zmiešané s praženou ryžou 48%. Genmaicha má pôvabnú, ľahko nasladlú, orechovú chuť. Farba nálevu je zlatozelená. Musashi je meno najslávnejšieho japonského samuraja.
Lístky výborného čaju Sencha sú zmiešané s praženou ryžou 48%. Genmaicha má pôvabnú, ľahko nasladlú, orechovú chuť. Farba nálevu je zlatozelená. Musashi je meno najslávnejšieho japonského samuraja.
Sencha japonského typu stále hojnejšie pestovaná na čínskych čajových plantážach. Medovo žltý nálev.
Sencha japonského typu stále hojnejšie pestovaná na čínskych čajových plantážach. Medovo žltý nálev.