Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
Má blahodárný vliv na pokožku, je podpůrným prostředkem k posílení srdečního systému, pomáhá ke správnému trávení. Přispívá k přirozené obraně těla ̵1 podporuje imunitní systém.
glukózo-fruktózový sirup, med - původ EU (min. 30 %), rakytníková šťáva (min. 2 %). Nevhodné pro osoby citlivé na včelí produkty a diabetiky. Může obsahovat stopy skořápkových plodů. Skladujte při teplotě do 25°C. Doporučené dávkování: 1-2 lžičky denně. Před použitím protřepat. Nepřekračujte uvedené dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí. Případná usazenina je přírodního původu.
Má blahodárný vliv na pokožku, je podpůrným prostředkem k posílení srdečního systému, pomáhá ke správnému trávení. Přispívá k přirozené obraně těla ̵1 podporuje imunitní systém.
glukózo-fruktózový sirup, med - původ EU (min. 30 %), rakytníková šťáva (min. 2 %). Nevhodné pro osoby citlivé na včelí produkty a diabetiky. Může obsahovat stopy skořápkových plodů. Skladujte při teplotě do 25°C. Doporučené dávkování: 1-2 lžičky denně. Před použitím protřepat. Nepřekračujte uvedené dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí. Případná usazenina je přírodního původu.
Mírně kyselý proslazený černý rybíz spolu s aromatickou čokoládou je skutečnou chuťovou výzvou, kterou stojí za to zažít. Výrazná chuť a vůně těchto malých bobulí vám připomene líné letní odpoledne a spolu s jemností čokolády vytvářejí úžasné občerstvení pro každé ...
Mírně kyselý proslazený černý rybíz spolu s aromatickou čokoládou je skutečnou chuťovou výzvou, kterou stojí za to zažít. Výrazná chuť a vůně těchto malých bobulí vám připomene líné letní odpoledne a spolu s jemností čokolády vytvářejí úžasné občerstvení pro každé ...
Klasický hnědý kandysový cukr poznáme podle pravidelných krystalů. Tyto krásné velké kousky vznikají speciální technologií. Typickou barvu i chuť mu pak dodá karamelizace. Jedná se o přírodní produkt, vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů, jako jsou např. grog, svařené víno, punč apod.
Klasický hnědý kandysový cukr poznáme podle pravidelných krystalů. Tyto krásné velké kousky vznikají speciální technologií. Typickou barvu i chuť mu pak dodá karamelizace. Jedná se o přírodní produkt, vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů, jako jsou např. grog, svařené víno, punč apod.
Patříte mezi milovníky kávy i čokolády? Pak je pro vás tato lahůdka jasnou volbou. Podlehněte lahodné chuti kávových zrn v hořké čokoládě. Tato kombinace vám zaručeně zvedne náladu.
Patříte mezi milovníky kávy i čokolády? Pak je pro vás tato lahůdka jasnou volbou. Podlehněte lahodné chuti kávových zrn v hořké čokoládě. Tato kombinace vám zaručeně zvedne náladu.