Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
Pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s přírodním aroma čokolády a makadamových oříšků.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě.
pražená káva, přírodní aroma čokolády a makadamových oříšků (min. 2 %). Výživové údaje na 100 ml: energetická hodnota 33 kJ/ 8 kcal, tuky 0 g (z toho nasycené mastné kyseliny 0 g), sacharidy 1.1 g (z toho cukry 0,9 g), bílkoviny 0 g, sůl 0,03 g.
Pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s přírodním aroma čokolády a makadamových oříšků.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě.
pražená káva, přírodní aroma čokolády a makadamových oříšků (min. 2 %). Výživové údaje na 100 ml: energetická hodnota 33 kJ/ 8 kcal, tuky 0 g (z toho nasycené mastné kyseliny 0 g), sacharidy 1.1 g (z toho cukry 0,9 g), bílkoviny 0 g, sůl 0,03 g.
Pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s příchutí vanilky a karamelu.
Pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s příchutí vanilky a karamelu.
V regionech Chanchamayo a Cuzco se pěstuje největší množství bio kávy na světě. Kávy z andských hor mají specifický rustikální charakter, který ale nepřebíjí ostatní typické chuťové rysy peruánské kávy:delikátní tělo,vinnou aciditu,čistou a sladkou dochuť. I...
V regionech Chanchamayo a Cuzco se pěstuje největší množství bio kávy na světě. Kávy z andských hor mají specifický rustikální charakter, který ale nepřebíjí ostatní typické chuťové rysy peruánské kávy:delikátní tělo,vinnou aciditu,čistou a sladkou dochuť. I...
Proces: natural, Region: El Balsamo, Nadmořská výška: 1150 m n.m., Farma: Santa Cristina, Odrůda: Bourbon blend. Charakteristika: višňový likér – oříškový nugát. Bohaté tělo, pronikavá acidita.
Proces: natural, Region: El Balsamo, Nadmořská výška: 1150 m n.m., Farma: Santa Cristina, Odrůda: Bourbon blend. Charakteristika: višňový likér – oříškový nugát. Bohaté tělo, pronikavá acidita.