Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
Vůně kávy je příjemně sladká po čokoládě a červených plodech. V chuti vystupují maliny a červený rybíz s dochutí čokolády a mladých lískových oříšků. Káva má delikátní aciditu, plné tělo.
Vhodné pro přípravu: espressa / cappuccina / fitrované kávy. Receptura: espresso: 18g / 38g / 24s; filtr V 60: 19g / 250ml / 3min
Země: Kolumbie; Oblast: Quindio; Nadmořská výška: 1700 m n.m.; Farma: Tierra Labrantia; Farmář: Danilo Gómez; Metoda zpracování: promytá/washed; Odrůda: Castillo.
Vůně kávy je příjemně sladká po čokoládě a červených plodech. V chuti vystupují maliny a červený rybíz s dochutí čokolády a mladých lískových oříšků. Káva má delikátní aciditu, plné tělo.
Vhodné pro přípravu: espressa / cappuccina / fitrované kávy. Receptura: espresso: 18g / 38g / 24s; filtr V 60: 19g / 250ml / 3min
Země: Kolumbie; Oblast: Quindio; Nadmořská výška: 1700 m n.m.; Farma: Tierra Labrantia; Farmář: Danilo Gómez; Metoda zpracování: promytá/washed; Odrůda: Castillo.
Ve vůni dominují mandle. Chuť je mandlovo-oříšková s lehkým tónem zralého ovoce a dlouhotrvající čokoládovou dochutí. Acidita je sametová, tělo plné. / Země: Brazílie - El Salvador / Oblast: Sao Domingos Mountain / Ahuachapan / Nadmořská výška: 980 m n. m. / 1250 m n. m. / Farma: Mariano / La Pr...
Ve vůni dominují mandle. Chuť je mandlovo-oříšková s lehkým tónem zralého ovoce a dlouhotrvající čokoládovou dochutí. Acidita je sametová, tělo plné. / Země: Brazílie - El Salvador / Oblast: Sao Domingos Mountain / Ahuachapan / Nadmořská výška: 980 m n. m. / 1250 m n. m. / Farma: Mariano / La Pr...
Pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s krémovou chutí pražených arašídů.
Pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s krémovou chutí pražených arašídů.
Pěstování kávy v Myanmaru má dlouhou tradici, která se váže již k roku 1885. Naše sorta pochází z plantáže Bant Sawk, která se rozprostírá v nadmořské výšce 1600 - 1750 m. Odrůda: Catuai, Proces: Natural. Ve vůni i chuti lze rozpoznat ušlechtilé kakao a liči n...
Pěstování kávy v Myanmaru má dlouhou tradici, která se váže již k roku 1885. Naše sorta pochází z plantáže Bant Sawk, která se rozprostírá v nadmořské výšce 1600 - 1750 m. Odrůda: Catuai, Proces: Natural. Ve vůni i chuti lze rozpoznat ušlechtilé kakao a liči n...