Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
Chuť i vůně kávy je intenzivní, s jasně ovocnou nótou. V chuti objevíte zralý červený rybíz, višně a v závěru sladký citrón. Acidita kávy je sladká, tělo vyvážené.
Vhodné pro přípravu: espressa / filtrované kávy. espresso: 9 g / 20 ml / 28-32 s; filtr V 60: 19 g / 250 ml / 3 min. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
Země původu: Keňa / Oblast: Mt. Kenya, Centrální provincie / Nadmořská výška: 1760 m n.m / Farma: Kainamui / Farmář: Ricardo Alvarez / Metoda zpracování: promytá-washed / Odrůda: SL28 a SL32 / Nákup: Direct Trade /
Chuť i vůně kávy je intenzivní, s jasně ovocnou nótou. V chuti objevíte zralý červený rybíz, višně a v závěru sladký citrón. Acidita kávy je sladká, tělo vyvážené.
Vhodné pro přípravu: espressa / filtrované kávy. espresso: 9 g / 20 ml / 28-32 s; filtr V 60: 19 g / 250 ml / 3 min. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
Země původu: Keňa / Oblast: Mt. Kenya, Centrální provincie / Nadmořská výška: 1760 m n.m / Farma: Kainamui / Farmář: Ricardo Alvarez / Metoda zpracování: promytá-washed / Odrůda: SL28 a SL32 / Nákup: Direct Trade /
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Etiopie je považována za kolébku kávy arabika. Káva z oblasti Yirgacheffe se pěstuje ve výšce 1800 až 2100 m. Tato promytá káva pochází ze zpracovatelského závodu Reko v Kochere. V období sklizně sem přiváží svou úrodu...
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Etiopie je považována za kolébku kávy arabika. Káva z oblasti Yirgacheffe se pěstuje ve výšce 1800 až 2100 m. Tato promytá káva pochází ze zpracovatelského závodu Reko v Kochere. V období sklizně sem přiváží svou úrodu...
Směs dvou káv typu arabika, které jsou pečlivě vybrány pro přípravu espressa i nápojů s mlékem. Ve vůni dominují mandle. Chuť je mandlovo-oříšková s lehkým tónem zralého ovoce a dlouhotrvající čokoládovou dochutí. Acidita je sametová, tělo plné.
Směs dvou káv typu arabika, které jsou pečlivě vybrány pro přípravu espressa i nápojů s mlékem. Ve vůni dominují mandle. Chuť je mandlovo-oříšková s lehkým tónem zralého ovoce a dlouhotrvající čokoládovou dochutí. Acidita je sametová, tělo plné.
Proces: natural, Region: El Balsamo, Nadmořská výška: 1150 m n.m., Farma: Santa Cristina, Odrůda: Bourbon blend. Charakteristika: višňový likér – oříškový nugát. Bohaté tělo, pronikavá acidita.
Proces: natural, Region: El Balsamo, Nadmořská výška: 1150 m n.m., Farma: Santa Cristina, Odrůda: Bourbon blend. Charakteristika: višňový likér – oříškový nugát. Bohaté tělo, pronikavá acidita.