Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
Pravý polofermentovaný čaj Formosa s květinovou chutí oolongů doplněnou hruškovými tóny.
vodou o teplotě 90°C zalejte čaj v poměru 10 g (cca 8 vrchovatých čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 5 minut louhovat. Poté přeceďte.
pravý oolong čaj Formosa, hrušky (min.21,1 %), pravé oolong čaje Ti Kuan Yin a Osmanthus Oolong, aroma, růže, aroma aloe (min.2,8 %). Může obsahovat stopy skořápkových plodů.
Pravý polofermentovaný čaj Formosa s květinovou chutí oolongů doplněnou hruškovými tóny.
vodou o teplotě 90°C zalejte čaj v poměru 10 g (cca 8 vrchovatých čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 5 minut louhovat. Poté přeceďte.
pravý oolong čaj Formosa, hrušky (min.21,1 %), pravé oolong čaje Ti Kuan Yin a Osmanthus Oolong, aroma, růže, aroma aloe (min.2,8 %). Může obsahovat stopy skořápkových plodů.
Řemeslně zpracovaný čaj z inovativní továrny Tea Studio, která vznikla v roce 2018. Nachází se ve výšce 1850 m n.m. uprostřed malebných čajových zahrad. V dubnu 2023 vstoupila do vlastnické struktury naše společnost a tím zahájila produkci čaje přímo v pěstitelské ...
Řemeslně zpracovaný čaj z inovativní továrny Tea Studio, která vznikla v roce 2018. Nachází se ve výšce 1850 m n.m. uprostřed malebných čajových zahrad. V dubnu 2023 vstoupila do vlastnické struktury naše společnost a tím zahájila produkci čaje přímo v pěstitelské ...
Jedná se o částečně oxidovaný čaj, pocházející z taiwanské farmy ve Fujianu. Tmavě zelené svinuté listy rostlinné vůně dávají po zalití kompaktní, příjemně zaoblenou chuť s lehce praženou notou.
Jedná se o částečně oxidovaný čaj, pocházející z taiwanské farmy ve Fujianu. Tmavě zelené svinuté listy rostlinné vůně dávají po zalití kompaktní, příjemně zaoblenou chuť s lehce praženou notou.
Základem je kvalitní oolong z jarní sklizně v Anxi ve Fujianu. Jedná se o částečně oxidovaný čaj, u kterého se čajové lístky před zaschnutím speciálním způsobem ochucují. Původ jeho výroby je na Taiwanu.
Základem je kvalitní oolong z jarní sklizně v Anxi ve Fujianu. Jedná se o částečně oxidovaný čaj, u kterého se čajové lístky před zaschnutím speciálním způsobem ochucují. Původ jeho výroby je na Taiwanu.