Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
Elixír z aronie se vyrábí macerací plodů aronie ve velejemném obilném lihu. Po dokonalém vylouhování jsou plody aronie odfiltrovány, a díky vysokému obsahu přírodních barviv v původních plodech zůstává barva rubínově červená až temně fialová. Díky použití původní suroviny a pečlivé přípravě si i po zpracování uchová vysoký obsah cenných látek, především vitamínu C a P. Šťáva z aronie, která se lidově nazývá černý jeřáb, je silným antioxidantem. Snižuje únavu a celkové vyčerpání organismu, zlepšuje paměť a posiluje imunitní systém. Posledním výrobním krokem je potom ředění vodou na 14,7 % alkoholu.
Elixír z aronie se vyrábí macerací plodů aronie ve velejemném obilném lihu. Po dokonalém vylouhování jsou plody aronie odfiltrovány, a díky vysokému obsahu přírodních barviv v původních plodech zůstává barva rubínově červená až temně fialová. Díky použití původní suroviny a pečlivé přípravě si i po zpracování uchová vysoký obsah cenných látek, především vitamínu C a P. Šťáva z aronie, která se lidově nazývá černý jeřáb, je silným antioxidantem. Snižuje únavu a celkové vyčerpání organismu, zlepšuje paměť a posiluje imunitní systém. Posledním výrobním krokem je potom ředění vodou na 14,7 % alkoholu.
Klasický hnědý kandysový cukr poznáme podle pravidelných krystalů. Tyto krásné velké kousky vznikají speciální technologií. Typickou barvu i chuť mu pak dodá karamelizace. Jedná se o přírodní produkt, vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů, jako jsou např. grog, svařené víno, punč apod.
Klasický hnědý kandysový cukr poznáme podle pravidelných krystalů. Tyto krásné velké kousky vznikají speciální technologií. Typickou barvu i chuť mu pak dodá karamelizace. Jedná se o přírodní produkt, vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů, jako jsou např. grog, svařené víno, punč apod.
Mírně kyselý proslazený černý rybíz spolu s aromatickou čokoládou je skutečnou chuťovou výzvou, kterou stojí za to zažít. Výrazná chuť a vůně těchto malých bobulí vám připomene líné letní odpoledne a spolu s jemností čokolády vytvářejí úžasné občerstvení pro každé ...
Mírně kyselý proslazený černý rybíz spolu s aromatickou čokoládou je skutečnou chuťovou výzvou, kterou stojí za to zažít. Výrazná chuť a vůně těchto malých bobulí vám připomene líné letní odpoledne a spolu s jemností čokolády vytvářejí úžasné občerstvení pro každé ...
Straciatellové lískové oříšky jsou překvapivým spojením ořechové křupavosti a krémové bílé čokolády smíchané s kousky tmavé čokolády. Čokoládové oříšky inspirované chutí klasické italské zmrzliny si získají vaše srdce díky výjimečné chuti s tóny vanilky.
Straciatellové lískové oříšky jsou překvapivým spojením ořechové křupavosti a krémové bílé čokolády smíchané s kousky tmavé čokolády. Čokoládové oříšky inspirované chutí klasické italské zmrzliny si získají vaše srdce díky výjimečné chuti s tóny vanilky.