Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
Zahrada Mangalam byla původně součástí větší plantáže Towkak. Teprve v roce 1970 došlo k jejímu rozdělení na tři části, což dalo vznik samostatné zahradě Mangalam. Tento mladý terroir produkuje jedny z nejkvalitnějších ortodoxních a CTC čajů v Assamu. Čajovníky hybridu Assamica jsou zde vysázeny velmi blízko sebe, čímž dochází k podpoře produkce tipsů. Černohnědé lístky se zlatavými tipsy vytvářejí po zalití nálev hnědooranžové barvy. Nálev se vyznačuje výraznou sladovou vůní. V chuti dominuje sladkost tureckého medu, dochuť je lehce kakaová.
vroucí vodou zalejte čaj v poměru 1,5dl na 1 čajovou lžičku, pokud čaj louhujete v konvici pak navíc 1 lžičku na konvici. Ponechte 3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 1 nálev.
Zahrada Mangalam byla původně součástí větší plantáže Towkak. Teprve v roce 1970 došlo k jejímu rozdělení na tři části, což dalo vznik samostatné zahradě Mangalam. Černohnědé lístky se zlatavými tipsy vytvářejí po zalití nálev hnědooranžové barvy a sladové vůně. V chuti dominuje sladkost tureckého medu, dochuť je lehce kakaová.
Zahrada Mangalam byla původně součástí větší plantáže Towkak. Teprve v roce 1970 došlo k jejímu rozdělení na tři části, což dalo vznik samostatné zahradě Mangalam. Tento mladý terroir produkuje jedny z nejkvalitnějších ortodoxních a CTC čajů v Assamu. Čajovníky hybridu Assamica jsou zde vysázeny velmi blízko sebe, čímž dochází k podpoře produkce tipsů. Černohnědé lístky se zlatavými tipsy vytvářejí po zalití nálev hnědooranžové barvy. Nálev se vyznačuje výraznou sladovou vůní. V chuti dominuje sladkost tureckého medu, dochuť je lehce kakaová.
vroucí vodou zalejte čaj v poměru 1,5dl na 1 čajovou lžičku, pokud čaj louhujete v konvici pak navíc 1 lžičku na konvici. Ponechte 3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 1 nálev.
Zahrada Mangalam byla původně součástí větší plantáže Towkak. Teprve v roce 1970 došlo k jejímu rozdělení na tři části, což dalo vznik samostatné zahradě Mangalam. Černohnědé lístky se zlatavými tipsy vytvářejí po zalití nálev hnědooranžové barvy a sladové vůně. V chuti dominuje sladkost tureckého medu, dochuť je lehce kakaová.
Jemný desetiletý Shu Pu-Erh z oblasti Jingmai v provincii Yunnan dává po zalití tmavě hnědý nálev s ušlechtilou vůní i chutí letitého Pu-Erhu zdánlivě doprovázeného kvalitním karibským rumem.
Jemný desetiletý Shu Pu-Erh z oblasti Jingmai v provincii Yunnan dává po zalití tmavě hnědý nálev s ušlechtilou vůní i chutí letitého Pu-Erhu zdánlivě doprovázeného kvalitním karibským rumem.
Čajová zahrada Orangajuli leží v oblasti Mangaldai sousedící s Bhútánem. Tradice její produkce, kterou nepřerušily ani místní nepokoje, se tu odráží na kvalitě čaje. Po zalití čajových lístků vzniká nálev oranžovohnědé barvy. Ve vůni i chuti dominuje šťavnatý pomeranč.
Čajová zahrada Orangajuli leží v oblasti Mangaldai sousedící s Bhútánem. Tradice její produkce, kterou nepřerušily ani místní nepokoje, se tu odráží na kvalitě čaje. Po zalití čajových lístků vzniká nálev oranžovohnědé barvy. Ve vůni i chuti dominuje šťavnatý pomeranč.