Skladom
Dostupný dátum:
pražená zrnková káva (100% arabika)
V srdci etiópskej oblasti Limu vzniká káva, ktorá vás očarí svojou šťavnatou sviežosťou a jemnou čokoládovou hĺbkou. Za jej jedinečný chuťový profil vďačíme spolku miestnych farmárov, ktorí pestujú tradičnú odrodu Heirloom v nadmorskej výške 1900 m n. m.
Oblasť: Limu - Geraár: spolok farmárov z oblasti Limuťový profil: horká čokoláda, mandarínka, lesná jahoda: Heirloom: Washedá výška: 1900 m n.m.: 3účená príprava: omniroast
pražená zrnková káva (100% arabika)
V srdci etiópskej oblasti Limu vzniká káva, ktorá vás očarí svojou šťavnatou sviežosťou a jemnou čokoládovou hĺbkou. Za jej jedinečný chuťový profil vďačíme spolku miestnych farmárov, ktorí pestujú tradičnú odrodu Heirloom v nadmorskej výške 1900 m n. m.
Oblasť: Limu - Geraár: spolok farmárov z oblasti Limuťový profil: horká čokoláda, mandarínka, lesná jahoda: Heirloom: Washedá výška: 1900 m n.m.: 3účená príprava: omniroast
Etiópia je považovaná za kolísku kávy arabika. Káva z južnej oblasti Yirgacheffe sa pestuje vo výške 1500 až 1800 m n.m. Komplexné káva výraznej chuti i vône pripomínajúca exotické ovocie s čokoládovými tónmi. Telo je bohaté, acidita delikátna.
Etiópia je považovaná za kolísku kávy arabika. Káva z južnej oblasti Yirgacheffe sa pestuje vo výške 1500 až 1800 m n.m. Komplexné káva výraznej chuti i vône pripomínajúca exotické ovocie s čokoládovými tónmi. Telo je bohaté, acidita delikátna.
Pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s arómou pomarančov a čokolády.
Pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s arómou pomarančov a čokolády.
Exkluzivní káva z indonéské Jávě, pěstovaná ve výšce 1800 m n. m. pod horou Argopuro.Za jejím vznikem stojí inovativní tým Walida, který obnovuje krajinu a zároveň podporuje místní komunitu.Hybridní fermentace jí propůjčuje likérový charakter, šťavnatost a ...
Exkluzivní káva z indonéské Jávě, pěstovaná ve výšce 1800 m n. m. pod horou Argopuro.Za jejím vznikem stojí inovativní tým Walida, který obnovuje krajinu a zároveň podporuje místní komunitu.Hybridní fermentace jí propůjčuje likérový charakter, šťavnatost a ...