Produkt už nie je v ponuke
Dostupný dátum:
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Kávy z této oblasti se vyznačují jemnou aciditou a komplexností. Káva z kooperativy HOAC sdružuje 1900 farmářů v regionu Okapa. Třešně z kávovníků odrůdy Bourbon, Typica a Arusha jsou zpracovány mokrou metodou a sušeny klasickým způsobem na slunci. Vůně kávy připomíná hořkou čokoládu. V chuti objevíte červený rybíz a ostružiny s dotekem mléčné čokolády, jemnou aciditou a lehkým tělem.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Po pomletí ji uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Kávy z této oblasti se vyznačují jemnou aciditou a komplexností. Káva z kooperativy HOAC sdružuje 1900 farmářů v regionu Okapa. Třešně z kávovníků odrůdy Bourbon, Typica a Arusha jsou zpracovány mokrou metodou a sušeny klasickým způsobem na slunci. Vůně kávy připomíná hořkou čokoládu. V chuti objevíte červený rybíz a ostružiny s dotekem mléčné čokolády, jemnou aciditou a lehkým tělem.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Po pomletí ji uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
Etiópia je považovaná za kolísku kávy arabika. Káva z južnej oblasti Yirgacheffe sa pestuje vo výške 1500 až 1800 m n.m. Komplexné káva výraznej chuti i vône pripomínajúca exotické ovocie s čokoládovými tónmi. Telo je bohaté, acidita delikátna.
Etiópia je považovaná za kolísku kávy arabika. Káva z južnej oblasti Yirgacheffe sa pestuje vo výške 1500 až 1800 m n.m. Komplexné káva výraznej chuti i vône pripomínajúca exotické ovocie s čokoládovými tónmi. Telo je bohaté, acidita delikátna.
Pestovanie kávy v Mjanmarsku má dlhú tradíciu, ktorá sa viaže už k roku 1885. Naša sorta pochádza z plantáže Bant Sawk, ktorá sa rozprestiera v nadmorskej výške 1600 – 1750 m n.m. Odroda: Catuai, Proces: Natural. Vo vôni aj chuti je možné rozpoznať ušľachtilé kakao a liči nasledované sladkou noto...
Pestovanie kávy v Mjanmarsku má dlhú tradíciu, ktorá sa viaže už k roku 1885. Naša sorta pochádza z plantáže Bant Sawk, ktorá sa rozprestiera v nadmorskej výške 1600 – 1750 m n.m. Odroda: Catuai, Proces: Natural. Vo vôni aj chuti je možné rozpoznať ušľachtilé kakao a liči nasledované sladkou noto...
Pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s arómou višní máčaných v čokoláde.
Pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s arómou višní máčaných v čokoláde.