Produkt už nie je v ponuke
Dostupný dátum:
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Honey metodou zpracovaná káva z farmy Los Lajones. Farma se rozprostírá na východních svazích vulkánu Barú ve výšce 1750-2100 m. Kávu zpracovává výhradně suchou nebo honey metodou, šetří tak vodní zdroje. Káva s výraznou chutí červených plodů v kombinaci s čokoládovými sušenkami brownies. Acidita je delikátní, tělo máslové.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika).
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Honey metodou zpracovaná káva z farmy Los Lajones. Farma se rozprostírá na východních svazích vulkánu Barú ve výšce 1750-2100 m. Kávu zpracovává výhradně suchou nebo honey metodou, šetří tak vodní zdroje. Káva s výraznou chutí červených plodů v kombinaci s čokoládovými sušenkami brownies. Acidita je delikátní, tělo máslové.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika).
Originálna zmes troch káv typu arabika a robusta, ktoré sú starostlivo vybrané pre prípravu espressa a pre mliečne nápoje na báze espressa. Charakteristika: delikátna horká čokoláda - lieskové oriešky - arašidy. Smotanové telo a sladká acidita.
Originálna zmes troch káv typu arabika a robusta, ktoré sú starostlivo vybrané pre prípravu espressa a pre mliečne nápoje na báze espressa. Charakteristika: delikátna horká čokoláda - lieskové oriešky - arašidy. Smotanové telo a sladká acidita.
Pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s arómou vaječného koňaku.
Pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s arómou vaječného koňaku.
Úrodná pôda a vhodné podnebie vo výške 1500 až 2000 m sú zárukou veľmi dobrých podmienok pre kvalitnú produkciu. Supremo sa vyznačuje väčším zrnom, pochádza prevažne od súkromných pestovateľov, ktorí sa o svoju kávu starostlivo starajú. V chuti i vôni možno nájsť sladkú čokoládu spolu s červeným ...
Úrodná pôda a vhodné podnebie vo výške 1500 až 2000 m sú zárukou veľmi dobrých podmienok pre kvalitnú produkciu. Supremo sa vyznačuje väčším zrnom, pochádza prevažne od súkromných pestovateľov, ktorí sa o svoju kávu starostlivo starajú. V chuti i vôni možno nájsť sladkú čokoládu spolu s červeným ...