Produkt už nie je v ponuke
Dostupný dátum:
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Hlavní oblastí pěstování kávy je pohoří Sierra Maestra. V\~chuti této kávy naleznete kombinaci ušlechtilé čokolády, vyzrálých pomerančů a mandarinek. Její tělo je lehce sametové doplněné jemnou aciditou. Vůně připomíná nugát se sladovým zakulacením.
Ideální pro tyto druhy přípravy: moka, french press, chemex, aeropress, espresso.
Príprava: hrubosť mletia prispôsobte zvolenému spôsobu prípravy kávy. Na 100 ml vody o teplote 93-94 ° C použite 7 g mletej kávy. Po pomletia ju uchovajte v suchu, chráňte pred teplom vo vzduchotesnej nádobe. Ďalšie tipy na prípravu našich káv nájdete tu: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
V chuti nájdete kombináciu čokolády, vyzretých pomarančov a mandarínok. Telo je zamatove doplnené jemnou aciditou. Vôňa pripomína nugát s sladovým zakulatením.
Stredný
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Hlavní oblastí pěstování kávy je pohoří Sierra Maestra. V\~chuti této kávy naleznete kombinaci ušlechtilé čokolády, vyzrálých pomerančů a mandarinek. Její tělo je lehce sametové doplněné jemnou aciditou. Vůně připomíná nugát se sladovým zakulacením.
Ideální pro tyto druhy přípravy: moka, french press, chemex, aeropress, espresso.
Príprava: hrubosť mletia prispôsobte zvolenému spôsobu prípravy kávy. Na 100 ml vody o teplote 93-94 ° C použite 7 g mletej kávy. Po pomletia ju uchovajte v suchu, chráňte pred teplom vo vzduchotesnej nádobe. Ďalšie tipy na prípravu našich káv nájdete tu: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
V chuti nájdete kombináciu čokolády, vyzretých pomarančov a mandarínok. Telo je zamatove doplnené jemnou aciditou. Vôňa pripomína nugát s sladovým zakulatením.
Stredný
Vo vôni dominujú mandle. Chuť je mandľovo-oriešková s ľahkým tónom zrelého ovocia a dlhotrvajúci čokoládovou dochuťou. Acidita je zamatová, telo plné. / Krajina: Brazília - El Salvador / Oblasť: Sao Domingos Mountain / Ahuachapan / Nadmorská výška: 980 m nm / 1250 m nm / Farma: Mariano / La Provi...
Vo vôni dominujú mandle. Chuť je mandľovo-oriešková s ľahkým tónom zrelého ovocia a dlhotrvajúci čokoládovou dochuťou. Acidita je zamatová, telo plné. / Krajina: Brazília - El Salvador / Oblasť: Sao Domingos Mountain / Ahuachapan / Nadmorská výška: 980 m nm / 1250 m nm / Farma: Mariano / La Provi...
Proces: natural, Region: El Balsamo, Nadmořská výška: 1150 m n.m., Farma: Santa Cristina, Odrůda: Bourbon blend. Charakteristika: višňový likér – oříškový nugát. Bohaté tělo, pronikavá acidita.
Proces: natural, Region: El Balsamo, Nadmořská výška: 1150 m n.m., Farma: Santa Cristina, Odrůda: Bourbon blend. Charakteristika: višňový likér – oříškový nugát. Bohaté tělo, pronikavá acidita.
Premytá káva z farmy Riverdale v oblasti pohoria Východnej Ghát. Majiteľ Prakashan Balaraman dbá na starostlivé spracovanie klasickou metódou iba zrelých čerešní. V chuti i vôni nájdete mliečnu čokoládu a arašidové orechy. Telo je jemné, sladké. Acidita nízka.
Premytá káva z farmy Riverdale v oblasti pohoria Východnej Ghát. Majiteľ Prakashan Balaraman dbá na starostlivé spracovanie klasickou metódou iba zrelých čerešní. V chuti i vôni nájdete mliečnu čokoládu a arašidové orechy. Telo je jemné, sladké. Acidita nízka.