Produkt už nie je v ponuke
Dostupný dátum:
Tato káva pochází od farmáře Cristiana Alvareze, jehož farma leží v oblasti Tarbaca ve výšce 1600-1700 m. Jedná se o směs dvou odrůd - Red Catuai dominuje, podíl Yellow Catuai je nepatrný. Vůně je nasládlá po mléčné čokoládě. V chuti jsou zřetelné zralé pomeranče, které postupně přecházejí do čokoládové dochuti. Acidita kávy je živá, tělo lehké.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
Tato káva pochází od farmáře Cristiana Alvareze, jehož farma leží v oblasti Tarbaca ve výšce 1600-1700 m. Jedná se o směs dvou odrůd - Red Catuai dominuje, podíl Yellow Catuai je nepatrný. Vůně je nasládlá po mléčné čokoládě. V chuti jsou zřetelné zralé pomeranče, které postupně přecházejí do čokoládové dochuti. Acidita kávy je živá, tělo lehké.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
Premytá káva od farmára Don Pedra Fiallos z oblasti Corquin v departmente Copan. Vo vôni objavíte kakao a citrusy. Chuť kopíruje vnem vône, navyše v nej nájdete pečené gaštany. Telo je zemité, acidita citrónová.
Premytá káva od farmára Don Pedra Fiallos z oblasti Corquin v departmente Copan. Vo vôni objavíte kakao a citrusy. Chuť kopíruje vnem vône, navyše v nej nájdete pečené gaštany. Telo je zemité, acidita citrónová.
Pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s arómou mandlí a amaretta.
Pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s arómou mandlí a amaretta.
Proces: washed, Región: Ignacio, Nadmorská výška: 1750 m.n.m., Farma: El Acerillo, Odroda: Burbon, Caturra. Charakteristika: čerstvý chlieb - ušľachtilá čokoláda - sladký pomaranč - vlašský orech. Bohaté telo, živá acidita.
Proces: washed, Región: Ignacio, Nadmorská výška: 1750 m.n.m., Farma: El Acerillo, Odroda: Burbon, Caturra. Charakteristika: čerstvý chlieb - ušľachtilá čokoláda - sladký pomaranč - vlašský orech. Bohaté telo, živá acidita.