Produkt už nie je v ponuke
Dostupný dátum:
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Tato káva pochází ze zpracovatelského závodu Gora Kone v oblasti Arsi. Tento závod shromažďuje kávu od 700 až 800 drobných farmářů. Jedná se většinou o rodinné farmy, které sbírají kávu ručně. V chuti i vůni objevíte lesní plody kombinované s karamelizovaným cukrem a čokoládou. Acidita je živá, tělo plné a bohaté.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
Nízky
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Tato káva pochází ze zpracovatelského závodu Gora Kone v oblasti Arsi. Tento závod shromažďuje kávu od 700 až 800 drobných farmářů. Jedná se většinou o rodinné farmy, které sbírají kávu ručně. V chuti i vůni objevíte lesní plody kombinované s karamelizovaným cukrem a čokoládou. Acidita je živá, tělo plné a bohaté.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
Nízky
V chuti aj vôni ucítite jahody, marshmallow a hnedý cukor. Telo je zamatové, acidita delikátna.
V chuti aj vôni ucítite jahody, marshmallow a hnedý cukor. Telo je zamatové, acidita delikátna.
Pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s arómou krémovej bielej čokolády a nugátu s tónmi pistácií a vanilky.
Pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s arómou krémovej bielej čokolády a nugátu s tónmi pistácií a vanilky.
...pražená káva, lahodná kombinácia smotanovej čokolády a kokosu. Na odstránenie kofeínu z kávy bol použitý jedinečný systém známy ako Swiss Water Process, alebo švajčiarsky vodný proces. Pri tomto procese sa nepoužívajú chemické rozpúšťadlá na odstránenie kofeínu.
...pražená káva, lahodná kombinácia smotanovej čokolády a kokosu. Na odstránenie kofeínu z kávy bol použitý jedinečný systém známy ako Swiss Water Process, alebo švajčiarsky vodný proces. Pri tomto procese sa nepoužívajú chemické rozpúšťadlá na odstránenie kofeínu.