Posledných 5 kusov
Dostupný dátum:
Petra Davies Veselá je mistryní ČR v přípravě kávy, podílí se na mezinárodních soutěžích a vede baristické kurzy. Rozšířila a aktualizovala svou první úspěšnou Knihu o kávě. Sepsala spoustu nových poznatků a zohledňuje své nové zkušenosti i velký rozkvět kávové kultury. Kniha je pro všechny milovníky kávy, dozvíte se, kde se káva pěstuje, jaké jsou způsoby zpracování kávy a naučíte se i spoustu nových receptů, jak si kávu připravit.
Kniha je určena i těm, kteří svou první Knihu o kávě mají \endash obsahuje zcela nové fotografie a mnoho nových informací včetně nových receptů kávových nápojů.
Krá sné nové fotografie vtáhnou čtenáře pří mo do děje. Zavedou vá s přímo na kávové plantáže, do pražíren či k zajímavým osobnostem z oboru. Kniha vás seznámí s řadou nových metod přípravy kávy a receptur, s domácími i profesionálními mlýnky a kávovary a další vybavením. Najdete v ní i praktické rady jak založit a úspěšně provozovat vlastní podnik. Můžete si tak splnit svůj kávový sen.
Velkorysý formát a výjimečné vizuální, grafické a obrazové zpracování z ní dělají jedinečnou knihu. Ideální dárek pro kohokoli, kdo miluje kávu. Pro běžné spotřebitele, kteří si dobrou kávu rádi uvaří doma, ale i pro profesionální kavárníky a baristy.
Petra Davies Veselá je mistryní ČR v přípravě kávy, podílí se na mezinárodních soutěžích a vede baristické kurzy. Rozšířila a aktualizovala svou první úspěšnou Knihu o kávě. Sepsala spoustu nových poznatků a zohledňuje své nové zkušenosti i velký rozkvět kávové kultury. Kniha je pro všechny milovníky kávy, dozvíte se, kde se káva pěstuje, jaké jsou způsoby zpracování kávy a naučíte se i spoustu nových receptů, jak si kávu připravit.
Kniha je určena i těm, kteří svou první Knihu o kávě mají \endash obsahuje zcela nové fotografie a mnoho nových informací včetně nových receptů kávových nápojů.
Krá sné nové fotografie vtáhnou čtenáře pří mo do děje. Zavedou vá s přímo na kávové plantáže, do pražíren či k zajímavým osobnostem z oboru. Kniha vás seznámí s řadou nových metod přípravy kávy a receptur, s domácími i profesionálními mlýnky a kávovary a další vybavením. Najdete v ní i praktické rady jak založit a úspěšně provozovat vlastní podnik. Můžete si tak splnit svůj kávový sen.
Velkorysý formát a výjimečné vizuální, grafické a obrazové zpracování z ní dělají jedinečnou knihu. Ideální dárek pro kohokoli, kdo miluje kávu. Pro běžné spotřebitele, kteří si dobrou kávu rádi uvaří doma, ale i pro profesionální kavárníky a baristy.
V knize Petra Zelíka mapující uplynulých 25 let v životě firmy OXALIS najdete nejen zápisky z cest na čajové i kávové plantáže, ale také spoustu informací, které jste o naší společnosti doposud nevěděli. To vše doplněno fotografiemi. Počet stran 125.
V knize Petra Zelíka mapující uplynulých 25 let v životě firmy OXALIS najdete nejen zápisky z cest na čajové i kávové plantáže, ale také spoustu informací, které jste o naší společnosti doposud nevěděli. To vše doplněno fotografiemi. Počet stran 125.
Táto kniha má pomôcť vybrať dobrý čaj z nepreberného množstva ponuky na trhu, dobre ho uchovávať, pripraviť a konečne aj s potešením vypiť. Čitateľ tu nájde takmer 300 fotografií typických čajov a ich porovnanie v prehľadnom usporiadaní. 191 strán.
Táto kniha má pomôcť vybrať dobrý čaj z nepreberného množstva ponuky na trhu, dobre ho uchovávať, pripraviť a konečne aj s potešením vypiť. Čitateľ tu nájde takmer 300 fotografií typických čajov a ich porovnanie v prehľadnom usporiadaní. 191 strán.
Celostný pohľad na zdravie človeka: byliny a ich použitia, aromaterapia, homeopatia, elementy, čakry, mandaly, mantry, autostarostlivosť.
Celostný pohľad na zdravie človeka: byliny a ich použitia, aromaterapia, homeopatia, elementy, čakry, mandaly, mantry, autostarostlivosť.