Produkt už nie je v ponuke
Dostupný dátum:
vroucí vodou zalejte čaj v poměru 1,5 dl na 2 g, pokud čaj louhujete v konvici pak navíc 2 g na konvici. Ponechte 3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 1 nálev.
Čaj pocházející z doby dynastie Tang. Dnes je oblíbeným nápojem Tibeťanů, proto je označován jako tibetský čaj. Úhledně lisovaný do tvaru cihly. Nálev je světle hnědý, v chuti dominuje typická zemitost a hořká čokoláda v závěru doplněná jemnou aciditou.
vroucí vodou zalejte čaj v poměru 1,5 dl na 2 g, pokud čaj louhujete v konvici pak navíc 2 g na konvici. Ponechte 3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 1 nálev.
Čaj pocházející z doby dynastie Tang. Dnes je oblíbeným nápojem Tibeťanů, proto je označován jako tibetský čaj. Úhledně lisovaný do tvaru cihly. Nálev je světle hnědý, v chuti dominuje typická zemitost a hořká čokoláda v závěru doplněná jemnou aciditou.
Golden Snail alebo Dian Hong Jin Luo z provincie Yunnan v Číne sa vyrába metódou tvarovania Bi Luo Chun. Na výrobu čaju sa používa jeden púčik a dva listy, ktoré sa zvinujú do malých zlatých závitkov. Čierne lístky s veľkým množstvom svetlých tipsov sú zvinuté do tvaru slimákov. Po zaliatí dávajú...
Golden Snail alebo Dian Hong Jin Luo z provincie Yunnan v Číne sa vyrába metódou tvarovania Bi Luo Chun. Na výrobu čaju sa používa jeden púčik a dva listy, ktoré sa zvinujú do malých zlatých závitkov. Čierne lístky s veľkým množstvom svetlých tipsov sú zvinuté do tvaru slimákov. Po zaliatí dávajú...
Pravidelné jemné lístky, tmavý nálev. Príjemná vôňa, jemne dymová, sladkastá chuť.
Pravidelné jemné lístky, tmavý nálev. Príjemná vôňa, jemne dymová, sladkastá chuť.
Lesklé čierne lístky, zavinuté do tvaru šnečí ulity, vytvárajú po zaliatí sladkastý jantárový nálev. Vo vôni aj chuti pripomína francúzsky koňak v kombinácii s karamelom.
Lesklé čierne lístky, zavinuté do tvaru šnečí ulity, vytvárajú po zaliatí sladkastý jantárový nálev. Vo vôni aj chuti pripomína francúzsky koňak v kombinácii s karamelom.