Produkt už nie je v ponuke
Dostupný dátum:
Raw ovocná tyčinka s rozinkami, mandlemi, manánem a zelenou kávou vám dodá potřebnou energii.
Hmotnost: 45 g.
Skladujte v suchu a chraňte před teplem a přímým slunečním zářením.
banánová pasta 30 %, rozinková pasta 30 %, mandle 29 %, zelená káva 1 %. Může obsahovat stopy arašídů a ostatních skořápkových plodů.
Raw ovocná tyčinka s rozinkami, mandlemi, manánem a zelenou kávou vám dodá potřebnou energii.
Hmotnost: 45 g.
Skladujte v suchu a chraňte před teplem a přímým slunečním zářením.
banánová pasta 30 %, rozinková pasta 30 %, mandle 29 %, zelená káva 1 %. Může obsahovat stopy arašídů a ostatních skořápkových plodů.
Sladké potěšení v podobě jemné bílé čokolády. Toto lízátko je dokonalým dárkem pro každou příležitost - ať už chcete někomu vykouzlit úsměv, vyjádřit lásku nebo si jen dopřát chvilku sladkého požitku.SloženíCukr, kakaové máslo, sušené plnotučné ...
Sladké potěšení v podobě jemné bílé čokolády. Toto lízátko je dokonalým dárkem pro každou příležitost - ať už chcete někomu vykouzlit úsměv, vyjádřit lásku nebo si jen dopřát chvilku sladkého požitku.SloženíCukr, kakaové máslo, sušené plnotučné ...
Kandysový cukor spoznáte podľa pravidelných kryštálov, ktoré vznikajú špeciálnou technológiou. Typickú farbu aj chuť mu dodáva karamelizácie. Je vhodný na sladenie všetkých druhov teplých nápojov.
Kandysový cukor spoznáte podľa pravidelných kryštálov, ktoré vznikajú špeciálnou technológiou. Typickú farbu aj chuť mu dodáva karamelizácie. Je vhodný na sladenie všetkých druhov teplých nápojov.
Klasický biely kandysový cukor spoznáme podľa pravidelných kryštálov. Tieto krásne veľké kúsky vznikajú špeciálnou technológiou. Jedná sa o prírodný produkt, vhodný na sladenie všetkých druhov teplých nápojov. Obzvlášť je možné ho odporučiť k dochutenie kvalitného čierneho čaju. Tradične je tiež ...
Klasický biely kandysový cukor spoznáme podľa pravidelných kryštálov. Tieto krásne veľké kúsky vznikajú špeciálnou technológiou. Jedná sa o prírodný produkt, vhodný na sladenie všetkých druhov teplých nápojov. Obzvlášť je možné ho odporučiť k dochutenie kvalitného čierneho čaju. Tradične je tiež ...