Produkt už nie je v ponuke
Dostupný dátum:
sypaný pravý polofermentovaný čaj
Více oxidovaný taiwanský oolong z oblasti Lugu v jihozápadní části provincie Nantou. Pravidelně stočené, tmavozelené až světle hnědé lístky vytvářejí zlatožlutý nálev.V chuti dominují kakaové boby, příjemná sladkost lučního medu a nádech lískových oříšků.
vodou o teplotě 90°C zalejte čaj v poměru 1,5 dl na 1 čajovou lžičku, pokud louhujete v konvici, pak navíc 1 lžičku na konvici. Ponechte 3-5 minut louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 5 nálevů.
Oolong - polofermentovaný čaj.
sypaný pravý polofermentovaný čaj
Více oxidovaný taiwanský oolong z oblasti Lugu v jihozápadní části provincie Nantou. Pravidelně stočené, tmavozelené až světle hnědé lístky vytvářejí zlatožlutý nálev.V chuti dominují kakaové boby, příjemná sladkost lučního medu a nádech lískových oříšků.
vodou o teplotě 90°C zalejte čaj v poměru 1,5 dl na 1 čajovou lžičku, pokud louhujete v konvici, pak navíc 1 lžičku na konvici. Ponechte 3-5 minut louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 5 nálevů.
Oolong - polofermentovaný čaj.
Slávny predstaviteľ čiastočne oxidovaných čajov. Veľké, hrubé listy, výrazná a veľmi príjemná vôňa. Doporučujeme pre každého milovníka kvalitného čínskeho oolongu.
Slávny predstaviteľ čiastočne oxidovaných čajov. Veľké, hrubé listy, výrazná a veľmi príjemná vôňa. Doporučujeme pre každého milovníka kvalitného čínskeho oolongu.
Slávny predstaviteľ čiastočne oxidovaných čajov. Veľké, hrubé listy, výrazná a veľmi príjemná vôňa. Doporučujeme pre každého milovníka kvalitného čínskeho oolongu.
Slávny predstaviteľ čiastočne oxidovaných čajov. Veľké, hrubé listy, výrazná a veľmi príjemná vôňa. Doporučujeme pre každého milovníka kvalitného čínskeho oolongu.
Tento ručne vyrábaný čaj je z 60-70% oxidovaný. Pôvod tohto názvu siaha do začiatku 20. storočia, kedy britský obchodník s čajom predstavil vzorku kráľovnej Alžbete II., A tá ho pomenovala ako Oriental Beauty. Tmavo hnedé, ľahko zavinuté lístky s vysokým podielom striebristých tipsov vytvárajú po...
Tento ručne vyrábaný čaj je z 60-70% oxidovaný. Pôvod tohto názvu siaha do začiatku 20. storočia, kedy britský obchodník s čajom predstavil vzorku kráľovnej Alžbete II., A tá ho pomenovala ako Oriental Beauty. Tmavo hnedé, ľahko zavinuté lístky s vysokým podielom striebristých tipsov vytvárajú po...