Skladom
Dostupný dátum:
Ryze bílý čaj z horských oblastí Nilgiri. Na výrobu se používají pouze pupeny sbírané za ranní rosy. Tyto pocházejí z menších čajových zahrad. Následná výroba pak probíhá pod pečlivým dohledem v moderní továrně. Dlouhé, zeleno stříbřité tipsy vytvářejí po zalití nálev medové, ovocno-květinové vůně. V chuti nejdříve dominují zralé meruňky a broskve, v závěru se objevují květy jasmínu a med.
vodou o teplotě 90°C zalejte čaj v poměru 1,5 dl na 1 čajovou lžičku, pokud louhujete v konvici, pak navíc 1 lžičku na konvici. Ponechte 5 minut louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 3-4 nálevy.
sypaný pravý bílý čaj
Vysoký
Ryze bílý čaj z horských oblastí Nilgiri. Na výrobu se používají pouze pupeny sbírané za ranní rosy. Tyto pocházejí z menších čajových zahrad. Následná výroba pak probíhá pod pečlivým dohledem v moderní továrně. Dlouhé, zeleno stříbřité tipsy vytvářejí po zalití nálev medové, ovocno-květinové vůně. V chuti nejdříve dominují zralé meruňky a broskve, v závěru se objevují květy jasmínu a med.
vodou o teplotě 90°C zalejte čaj v poměru 1,5 dl na 1 čajovou lžičku, pokud louhujete v konvici, pak navíc 1 lžičku na konvici. Ponechte 5 minut louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 3-4 nálevy.
sypaný pravý bílý čaj
Vysoký
Po zalití se nejprve ze spleti zelených lístků rozvine květ lilie, pak následuje svěží květ laskavcovky a na závěr drobný květ jasmínu.
Po zalití se nejprve ze spleti zelených lístků rozvine květ lilie, pak následuje svěží květ laskavcovky a na závěr drobný květ jasmínu.
Unikátní druh čaje Pu-Erh. Lístky se sbírají ještě orosené a zásadně před devátou hodinou ranní.Nesmí přijít do styku se sluncem, vysouší se přírodně. Stříbřité až zlatavé ochmýřené pupeny tohoto čaje vytvářejí průzračný nálev sladce máslové chuti hrušek.
Unikátní druh čaje Pu-Erh. Lístky se sbírají ještě orosené a zásadně před devátou hodinou ranní.Nesmí přijít do styku se sluncem, vysouší se přírodně. Stříbřité až zlatavé ochmýřené pupeny tohoto čaje vytvářejí průzračný nálev sladce máslové chuti hrušek.
Bílý čaj z provincie Yunnan vyrobený z dlouholistého kultivaru Assamica. Díky dlouhým lístkům a výrobnímu postupu, který zahrnuje přírodní zavadání a sušení, má tento čaj větší úroveň oxidace, a tak i tmavší barvu než bílé čaje z jiných kultivarů. Vysoký obsah vrcholových pupenů dává za vznik nál...
Bílý čaj z provincie Yunnan vyrobený z dlouholistého kultivaru Assamica. Díky dlouhým lístkům a výrobnímu postupu, který zahrnuje přírodní zavadání a sušení, má tento čaj větší úroveň oxidace, a tak i tmavší barvu než bílé čaje z jiných kultivarů. Vysoký obsah vrcholových pupenů dává za vznik nál...