Produkt už nie je v ponuke
Dostupný dátum:
Karlovarský příbor byl znám již generacím před 100 lety. Při této metodě přípravy nepotřebujete pořizovat žádný filtr. Součástí příboru je totiž vestavěný porcelánový filtr, díky kterému nejsou zadržovány oleje, tak jako u papírových filtrů. Káva je tak mnohem šťavnatější a plnější.
Klasická konvice se skládá ze 4 částí. Spodní nádoba, keramický filtr, vodní sítko a víčko. Kávu meleme hrubě jako na french press. Takto namletou kávu nasypeme do předehřáté střední filtrační části a přikryjeme sítkem. Díky němu se voda rozlévá rovnoměrně a zaručuje tak precizní extrakci. Na předpaření kávy použijte cca 30 ml vody o teplotě 93°C po dobu 30 sekund. Poté dolijte vodu o stejné teplotě v poměru cca 70g / litr. Při postupném dolévání vody trvá extrakce 4 minuty.
Karlovarský příbor byl znám již generacím před 100 lety. Při této metodě přípravy nepotřebujete pořizovat žádný filtr. Součástí příboru je totiž vestavěný porcelánový filtr, díky kterému nejsou zadržovány oleje, tak jako u papírových filtrů. Káva je tak mnohem šťavnatější a plnější.
Klasická konvice se skládá ze 4 částí. Spodní nádoba, keramický filtr, vodní sítko a víčko. Kávu meleme hrubě jako na french press. Takto namletou kávu nasypeme do předehřáté střední filtrační části a přikryjeme sítkem. Díky němu se voda rozlévá rovnoměrně a zaručuje tak precizní extrakci. Na předpaření kávy použijte cca 30 ml vody o teplotě 93°C po dobu 30 sekund. Poté dolijte vodu o stejné teplotě v poměru cca 70g / litr. Při postupném dolévání vody trvá extrakce 4 minuty.
Kanvičky moka patrí medzi veľmi obľúbené. Ľahko sa s nimi zaobchádza a pripravíte si moc dobrú kávu, ktorá asi najlepšie nahradí chuť espressa. Používa sa jemne mletá káva teda o niečo hrubšie než polohrubá múka. Horná časť kanvičky je z hliníka, spodná časť zo zliatiny titánu a karbónu. Vhodné a...
Kanvičky moka patrí medzi veľmi obľúbené. Ľahko sa s nimi zaobchádza a pripravíte si moc dobrú kávu, ktorá asi najlepšie nahradí chuť espressa. Používa sa jemne mletá káva teda o niečo hrubšie než polohrubá múka. Horná časť kanvičky je z hliníka, spodná časť zo zliatiny titánu a karbónu. Vhodné a...
Nerezová kanvica Buono s tepelne izolovanou rukoväťou a úzkym hrdlom v tvare labutieho krku. Ideálne pre alternatívne metódy prípravy kávy. Určené pre všetky typy varičov vr. indukcie.
Nerezová kanvica Buono s tepelne izolovanou rukoväťou a úzkym hrdlom v tvare labutieho krku. Ideálne pre alternatívne metódy prípravy kávy. Určené pre všetky typy varičov vr. indukcie.