Produkt už nie je v ponuke
Dostupný dátum:
pražená zrnková káva (100% arabika)
Premytá káva od farmára Don Pedra Fiallos z oblasti Corquin v departmente Copan. Vo vôni objavíte kakao a citrusy. Chuť kopíruje vnem vône, navyše v nej nájdete pečené gaštany. Telo je zemité, acidita citrónová.
Príprava: hrubosť mletia prispôsobte zvolenému spôsobu prípravy kávy. Na 100 ml vody o teplote 93-94 ° C použite 7 g mletej kávy. Po pomletia ju uchovajte v suchu, chráňte pred teplom vo vzduchotesnej nádobe. Ďalšie tipy na prípravu našich káv nájdete tu: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
Premytá káva od farmára Don Pedra Fiallos z oblasti Corquin v departmente Copan. Vo vôni objavíte kakao a citrusy. Chuť kopíruje vnem vône, navyše v nej nájdete pečené gaštany. Telo je zemité, acidita citrónová.
Vysoký
pražená zrnková káva (100% arabika)
Premytá káva od farmára Don Pedra Fiallos z oblasti Corquin v departmente Copan. Vo vôni objavíte kakao a citrusy. Chuť kopíruje vnem vône, navyše v nej nájdete pečené gaštany. Telo je zemité, acidita citrónová.
Príprava: hrubosť mletia prispôsobte zvolenému spôsobu prípravy kávy. Na 100 ml vody o teplote 93-94 ° C použite 7 g mletej kávy. Po pomletia ju uchovajte v suchu, chráňte pred teplom vo vzduchotesnej nádobe. Ďalšie tipy na prípravu našich káv nájdete tu: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
Premytá káva od farmára Don Pedra Fiallos z oblasti Corquin v departmente Copan. Vo vôni objavíte kakao a citrusy. Chuť kopíruje vnem vône, navyše v nej nájdete pečené gaštany. Telo je zemité, acidita citrónová.
Vysoký
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s arómou írskeho krému. Vo vôni a chuti ucítite whisky so smotanou.
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s arómou írskeho krému. Vo vôni a chuti ucítite whisky so smotanou.
Pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s arómou višní máčaných v čokoláde.
Pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s arómou višní máčaných v čokoláde.
Exkluzivní káva z indonéské Jávě, pěstovaná ve výšce 1800 m n. m. pod horou Argopuro.Za jejím vznikem stojí inovativní tým Walida, který obnovuje krajinu a zároveň podporuje místní komunitu.Hybridní fermentace jí propůjčuje likérový charakter, šťavnatost a ...
Exkluzivní káva z indonéské Jávě, pěstovaná ve výšce 1800 m n. m. pod horou Argopuro.Za jejím vznikem stojí inovativní tým Walida, který obnovuje krajinu a zároveň podporuje místní komunitu.Hybridní fermentace jí propůjčuje likérový charakter, šťavnatost a ...