Sladké potěšení v podobě hořké čokolády! Toto lízátko je dokonalým dárkem pro každou příležitost - ať už chcete někomu vykouzlit úsměv, vyjádřit lásku nebo si jen dopřát chvilku sladkého požitku.
Složení
Kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor: sojový lecithin, přírodní vanilkové aroma. Může obsahovat stopy mléka . Obsah kakaové sušiny v hořké čokoládě nejméně 54,5 %.
Sladké potěšení v podobě hořké čokolády! Toto lízátko je dokonalým dárkem pro každou příležitost - ať už chcete někomu vykouzlit úsměv, vyjádřit lásku nebo si jen dopřát chvilku sladkého požitku.
Složení
Kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor: sojový lecithin, přírodní vanilkové aroma. Může obsahovat stopy mléka . Obsah kakaové sušiny v hořké čokoládě nejméně 54,5 %.
Klasický hnedý kandysový cukor spoznáme podľa pravidelných kryštálov. Tieto krásne veľké kúsky vznikajú špeciálnou technológiou. Typickú farbu aj chuť mu potom dodá karamelizácie. Jedná sa o prírodný produkt, vhodný na sladenie všetkých druhov teplých nápojov, ako sú napr. Grog, varené víno, punč...
Klasický hnedý kandysový cukor spoznáme podľa pravidelných kryštálov. Tieto krásne veľké kúsky vznikajú špeciálnou technológiou. Typickú farbu aj chuť mu potom dodá karamelizácie. Jedná sa o prírodný produkt, vhodný na sladenie všetkých druhov teplých nápojov, ako sú napr. Grog, varené víno, punč...
Vyjádřete své city originálním a sladkým způsobem s naším Srdcem plným lásky. Mléčná čokoláda v sobě ukrývá lahodný krém s příchutí lískového oříšku. Tento jemný, ale intenzivní zážitek je ideálním dárkem pro každou příležitost, ať už jde o oslavu lásky, přátelství...
Vyjádřete své city originálním a sladkým způsobem s naším Srdcem plným lásky. Mléčná čokoláda v sobě ukrývá lahodný krém s příchutí lískového oříšku. Tento jemný, ale intenzivní zážitek je ideálním dárkem pro každou příležitost, ať už jde o oslavu lásky, přátelství...
Kandysový cukor spoznáte podľa pravidelných kryštálov, ktoré vznikajú špeciálnou technológiou. Typickú farbu aj chuť mu dodáva karamelizácie. Je vhodný na sladenie všetkých druhov teplých nápojov.
Kandysový cukor spoznáte podľa pravidelných kryštálov, ktoré vznikajú špeciálnou technológiou. Typickú farbu aj chuť mu dodáva karamelizácie. Je vhodný na sladenie všetkých druhov teplých nápojov.