Produkt už nie je v ponuke
Dostupný dátum:
Čerstvý jarní čaj pocházející z oblasti Kirishima v prefektuře Kagoshima. Svěží jehličkovité lístky vytvářejí průzračný, světle zelený nálev. Ve vůni dominuje umami, které se v závěru rozvíjí do tropického ovoce liči. V chuti najdete mladý hrášek v kombinaci s dozrávajícími lískovými oříšky.
vodou o teplotě 60 °C zalejte čaj v poměru 10 g (cca 6 vrchovatých čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 4 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 1 nálev.
Sypaný pravý zelený čaj.
Čerstvý jarní čaj pocházející z oblasti Kirishima v prefektuře Kagoshima. Svěží jehličkovité lístky vytvářejí průzračný, světle zelený nálev. Ve vůni dominuje umami, které se v závěru rozvíjí do tropického ovoce liči. V chuti najdete mladý hrášek v kombinaci s dozrávajícími lískovými oříšky.
vodou o teplotě 60 °C zalejte čaj v poměru 10 g (cca 6 vrchovatých čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 4 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 1 nálev.
Sypaný pravý zelený čaj.
Žihľava prispieva k normálnej činnosti kardiovaskulárneho systému. Ľubovník prispieva k duševnému zdraviu a emočnej rovnováhe. U citlivých osôb možnosť fotosenzibilizácie (ľubovník). Môže znižovať zrážanlivosť krvi (ginko biloba). Dbajte na pestrú, vyváženú stravu a zdravý životný štýl.
Žihľava prispieva k normálnej činnosti kardiovaskulárneho systému. Ľubovník prispieva k duševnému zdraviu a emočnej rovnováhe. U citlivých osôb možnosť fotosenzibilizácie (ľubovník). Môže znižovať zrážanlivosť krvi (ginko biloba). Dbajte na pestrú, vyváženú stravu a zdravý životný štýl.
Práškový zelený čaj z juhokórejského ostrova Jeju. Lístky na výrobu tohto čaju sa ľahko tienia. Zber prebieha výhradne na jar. Farba nálevu je smaragdovo zelená. Chuť čaju je vycibrená a bohatá rovnako ako jeho vôňa. Môže pripomínať mladý, ľahko sladkastý hrášok.
Práškový zelený čaj z juhokórejského ostrova Jeju. Lístky na výrobu tohto čaju sa ľahko tienia. Zber prebieha výhradne na jar. Farba nálevu je smaragdovo zelená. Chuť čaju je vycibrená a bohatá rovnako ako jeho vôňa. Môže pripomínať mladý, ľahko sladkastý hrášok.
Čajová záhrada Okayti sa rozkladá na brehu rieky Mechi pretekajúcej pozdĺž hranice s Nepálom v nadmorskej výške od 1 770 m do 2 360 m. Čaj sa tu pestuje od roku 1888. Po zaliatí zelených lístkov, ktoré sú v kombinácii svetlého a tmavého odtieňa, vzniká žltooranžový nálev. Vo vôni objavíte rozkvit...
Čajová záhrada Okayti sa rozkladá na brehu rieky Mechi pretekajúcej pozdĺž hranice s Nepálom v nadmorskej výške od 1 770 m do 2 360 m. Čaj sa tu pestuje od roku 1888. Po zaliatí zelených lístkov, ktoré sú v kombinácii svetlého a tmavého odtieňa, vzniká žltooranžový nálev. Vo vôni objavíte rozkvit...