Produkt už nie je v ponuke
Dostupný dátum:
Chuť i vůně kávy je intenzivní, s jasně ovocnou nótou. V chuti objevíte zralý červený rybíz, višně a v závěru sladký citrón. Acidita kávy je sladká, tělo vyvážené.
Vhodné pro přípravu: espressa / filtrované kávy. espresso: 9 g / 20 ml / 28-32 s; filtr V 60: 19 g / 250 ml / 3 min. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
Země původu: Keňa / Oblast: Mt. Kenya, Centrální provincie / Nadmořská výška: 1760 m n.m / Farma: Kainamui / Farmář: Ricardo Alvarez / Metoda zpracování: promytá-washed / Odrůda: SL28 a SL32 / Nákup: Direct Trade /
Chuť i vůně kávy je intenzivní, s jasně ovocnou nótou. V chuti objevíte zralý červený rybíz, višně a v závěru sladký citrón. Acidita kávy je sladká, tělo vyvážené.
Vhodné pro přípravu: espressa / filtrované kávy. espresso: 9 g / 20 ml / 28-32 s; filtr V 60: 19 g / 250 ml / 3 min. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
Země původu: Keňa / Oblast: Mt. Kenya, Centrální provincie / Nadmořská výška: 1760 m n.m / Farma: Kainamui / Farmář: Ricardo Alvarez / Metoda zpracování: promytá-washed / Odrůda: SL28 a SL32 / Nákup: Direct Trade /
...pražená káva, lahodná kombinácia smotanovej čokolády a kokosu. Na odstránenie kofeínu z kávy bol použitý jedinečný systém známy ako Swiss Water Process, alebo švajčiarsky vodný proces. Pri tomto procese sa nepoužívajú chemické rozpúšťadlá na odstránenie kofeínu.
...pražená káva, lahodná kombinácia smotanovej čokolády a kokosu. Na odstránenie kofeínu z kávy bol použitý jedinečný systém známy ako Swiss Water Process, alebo švajčiarsky vodný proces. Pri tomto procese sa nepoužívajú chemické rozpúšťadlá na odstránenie kofeínu.
Proces: washed, Región: Ignacio, Nadmorská výška: 1750 m.n.m., Farma: El Acerillo, Odroda: Burbon, Caturra. Charakteristika: čerstvý chlieb - ušľachtilá čokoláda - sladký pomaranč - vlašský orech. Bohaté telo, živá acidita.
Proces: washed, Región: Ignacio, Nadmorská výška: 1750 m.n.m., Farma: El Acerillo, Odroda: Burbon, Caturra. Charakteristika: čerstvý chlieb - ušľachtilá čokoláda - sladký pomaranč - vlašský orech. Bohaté telo, živá acidita.
Pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s arómou likéru.
Pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s arómou likéru.