Produkt už nie je v ponuke
Dostupný dátum:
Kombinací tří káv jsme vytvořili recepturu, která je přímo určena pro přípravu kávy v kombinaci s mlékem. Je to dáno výslednou chutí, ve které převažují tóny hořké čokolády a především mohutné tělo. Takto připravená káva je sametově jemná, s lehkým nádechem oříšků. Je vhodná spíše pro milovníky tradičnější chuti kávy.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 30 ml vody použijte 8 g mleté kávy. Po pomletí ji uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
Kombinací tří káv jsme vytvořili recepturu, která je přímo určena pro přípravu kávy v kombinaci s mlékem. Je to dáno výslednou chutí, ve které převažují tóny hořké čokolády a především mohutné tělo. Takto připravená káva je sametově jemná, s lehkým nádechem oříšků. Je vhodná spíše pro milovníky tradičnější chuti kávy.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 30 ml vody použijte 8 g mleté kávy. Po pomletí ji uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
Káva Excelso má menšie zrno ako káva Supremo. Pochádza z departementu Antioquia. V chuti možno nájsť kakaové bôby s orieškovou a ovocnou nótou. Acidita živá, telo bohaté.
Káva Excelso má menšie zrno ako káva Supremo. Pochádza z departementu Antioquia. V chuti možno nájsť kakaové bôby s orieškovou a ovocnou nótou. Acidita živá, telo bohaté.
Zmes dvoch káv typu arabika a jednej kávy typu robusta, ktoré sú starostlivo vybrané pre prípravu espressa aj nápojov s mliekom. Vôňa kávy je smotanová, sladová, s vanilkovými tónmi. V chuti sa objavuje horká čokoláda, kakaové bôby a smotana. Pripravené espresso má plné telo a sladkú aciditu.
Zmes dvoch káv typu arabika a jednej kávy typu robusta, ktoré sú starostlivo vybrané pre prípravu espressa aj nápojov s mliekom. Vôňa kávy je smotanová, sladová, s vanilkovými tónmi. V chuti sa objavuje horká čokoláda, kakaové bôby a smotana. Pripravené espresso má plné telo a sladkú aciditu.
Táto káva sa pestuje na úpätí svahov zasneženého pohoria Rwenzori v nadmorskej výške 1900-2040 m. n. m. Farmári používajú moderné zariadenia ako sú solárne sušičky a elektrické odslupkovače. Odroda: Burbon. Proces: Natural.
Táto káva sa pestuje na úpätí svahov zasneženého pohoria Rwenzori v nadmorskej výške 1900-2040 m. n. m. Farmári používajú moderné zariadenia ako sú solárne sušičky a elektrické odslupkovače. Odroda: Burbon. Proces: Natural.