Nie je na sklade
Dostupný dátum:
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s aroma jemné švýcarské čokolády a křupavých mandliček.
na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě.
pražená káva, aroma jemné švýcarské čokolády a křupavých mandliček (2,4 %)Výživové údaje na 100 ml: energetická hodnota 36 kJ/ 8 kcal, tuky 0 g (z toho nasycené mastné kyseliny 0 g), sacharidy 1.3 g (z toho cukry 1.2 g), bílkoviny 0 g, sůl 0.03 g.
Vysoký
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s aroma jemné švýcarské čokolády a křupavých mandliček.
na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě.
pražená káva, aroma jemné švýcarské čokolády a křupavých mandliček (2,4 %)Výživové údaje na 100 ml: energetická hodnota 36 kJ/ 8 kcal, tuky 0 g (z toho nasycené mastné kyseliny 0 g), sacharidy 1.3 g (z toho cukry 1.2 g), bílkoviny 0 g, sůl 0.03 g.
Vysoký
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). V regionech Chanchamayo a Cuzco se pěstuje největší množství bio kávy na světě. Kávy z andských hor mají specifický rustikální charakter, který ale nepřebíjí ostatní typické chuťové rysy peruánské kávy: delikátní tělo, vinnou aciditu, čistou a sladko...
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). V regionech Chanchamayo a Cuzco se pěstuje největší množství bio kávy na světě. Kávy z andských hor mají specifický rustikální charakter, který ale nepřebíjí ostatní typické chuťové rysy peruánské kávy: delikátní tělo, vinnou aciditu, čistou a sladko...
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Promytá kávy odrůdy Geisha od farmáře Jose Francisca Cuelly v oblasti Santa Barbara. Ve vůni i chuti kávy se objevuje hořká čokoláda a kakaové boby, závěr je lehce mléčný. Acidita je jemná, tělo vydatné.
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Promytá kávy odrůdy Geisha od farmáře Jose Francisca Cuelly v oblasti Santa Barbara. Ve vůni i chuti kávy se objevuje hořká čokoláda a kakaové boby, závěr je lehce mléčný. Acidita je jemná, tělo vydatné.
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Jedná se o odrůdy Bourbon/Caturra/Catuai zpracovávané metodou honey. Káva pochází z farmy Nacientes, jejímž majitelem je Marvin Monge Valverde. Nachází se v regionu Tarrazu, Cedral de Aserrí v nadmořské výšce okolo 1700 m.n.m. Chuť kávy se nese v tón...
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Jedná se o odrůdy Bourbon/Caturra/Catuai zpracovávané metodou honey. Káva pochází z farmy Nacientes, jejímž majitelem je Marvin Monge Valverde. Nachází se v regionu Tarrazu, Cedral de Aserrí v nadmořské výšce okolo 1700 m.n.m. Chuť kávy se nese v tón...