Produkt už nie je v ponuke
Dostupný dátum:
Zealong je první komerční čajová zahrada na Novém Zélandu. Vznikla v roce 1996 díky čajovému nadšenci Vincentu Chenovi. Pěstuje se zde čaj jen té nejvyšší kvality. Následné zpracování čajových lístků a balení probíhá s respektem k přírodě přímo u čajové plantáže v oblasti Waikato. Černohnědé, lehce svinuté, dlouhé lístky dávají po zalití průzračný zlatooranžový nálev. V chuti i vůni dominuje sladký pomeranč a dozrávající lískové oříšky. V závěru se objevuje lehký nádech skořice.
Odporúčaná príprava Zealong: vodou s teplotou 85-90 ° C zalejte čaj v pomere 1,5 dl na 3-4 g čaju (cca 2 čajové lyžičky). Ponechajte 2 minúty lúhovať, potom preceďte. Možno pripraviť až 4 nálevy. Odporúčaná príprava OXALIS: vodou s teplotou 90 ° C zalejte čaj v pomere 1,5 dl na 2 g čaju (cca 1 čajovú lyžičku). Ponechajte 3 minúty lúhovať, potom preceďte. Možno pripraviť 2-3 nálevy.
Zealong je prvé komerčná čajová záhrada na Novom Zélande. Vznikla v roku 1996 vďaka čajovému nadšenci Vincentovi Chénovi. Pestuje sa tu čaj len tej najvyššej kvality. Následné spracovanie čajových lístkov a balenie prebieha s rešpektom k prírode priamo pri čajové plantáži v oblasti Waikato. Čiernohnedé, ľahko zvinuté, dlhé lístky dávajú po zaliatí priezračný zlatooranžový nálev. V chuti i vôni dominuje sladký pomaranč a dozrievajúce lieskové oriešky. V závere sa objavuje ľahký nádych škorice.
Stredný
Zealong je první komerční čajová zahrada na Novém Zélandu. Vznikla v roce 1996 díky čajovému nadšenci Vincentu Chenovi. Pěstuje se zde čaj jen té nejvyšší kvality. Následné zpracování čajových lístků a balení probíhá s respektem k přírodě přímo u čajové plantáže v oblasti Waikato. Černohnědé, lehce svinuté, dlouhé lístky dávají po zalití průzračný zlatooranžový nálev. V chuti i vůni dominuje sladký pomeranč a dozrávající lískové oříšky. V závěru se objevuje lehký nádech skořice.
Odporúčaná príprava Zealong: vodou s teplotou 85-90 ° C zalejte čaj v pomere 1,5 dl na 3-4 g čaju (cca 2 čajové lyžičky). Ponechajte 2 minúty lúhovať, potom preceďte. Možno pripraviť až 4 nálevy. Odporúčaná príprava OXALIS: vodou s teplotou 90 ° C zalejte čaj v pomere 1,5 dl na 2 g čaju (cca 1 čajovú lyžičku). Ponechajte 3 minúty lúhovať, potom preceďte. Možno pripraviť 2-3 nálevy.
Zealong je prvé komerčná čajová záhrada na Novom Zélande. Vznikla v roku 1996 vďaka čajovému nadšenci Vincentovi Chénovi. Pestuje sa tu čaj len tej najvyššej kvality. Následné spracovanie čajových lístkov a balenie prebieha s rešpektom k prírode priamo pri čajové plantáži v oblasti Waikato. Čiernohnedé, ľahko zvinuté, dlhé lístky dávajú po zaliatí priezračný zlatooranžový nálev. V chuti i vôni dominuje sladký pomaranč a dozrievajúce lieskové oriešky. V závere sa objavuje ľahký nádych škorice.
Stredný
Jemný desaťročný Shu Pu-Erh z oblasti Jingmai v provincii Yunnan dáva po zaliatí tmavo hnedý nálev s ušľachtilou vôňou i chuťou mnohoročného Pu-Erhu zdanlivo sprevádzaného kvalitným karibským rumom.
Jemný desaťročný Shu Pu-Erh z oblasti Jingmai v provincii Yunnan dáva po zaliatí tmavo hnedý nálev s ušľachtilou vôňou i chuťou mnohoročného Pu-Erhu zdanlivo sprevádzaného kvalitným karibským rumom.
Vydarená zmes čiernych čajov z oblasti Ruhuna.Vo vôni a chuti nálevu ucítite zrelé banány a kakaové bôby, v dochuti jemné citrusové tóny.
Vydarená zmes čiernych čajov z oblasti Ruhuna.Vo vôni a chuti nálevu ucítite zrelé banány a kakaové bôby, v dochuti jemné citrusové tóny.