Skladom
Dostupný dátum:
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s aroma hořké čokolády s pikantním nádechem skořice.
na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě.
pražená káva, aroma hořké čokolády s pikantním nádechem skořice (3,2 %)Výživové údaje na 100 ml: energetická hodnota 36 kJ/ 8 kcal, tuky 0 g (z toho nasycené mastné kyseliny 0 g), sacharidy 1.3 g (z toho cukry 0 g), bílkoviny 0 g, sůl 0 g.
Vysoký
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s aroma hořké čokolády s pikantním nádechem skořice.
na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě.
pražená káva, aroma hořké čokolády s pikantním nádechem skořice (3,2 %)Výživové údaje na 100 ml: energetická hodnota 36 kJ/ 8 kcal, tuky 0 g (z toho nasycené mastné kyseliny 0 g), sacharidy 1.3 g (z toho cukry 0 g), bílkoviny 0 g, sůl 0 g.
Vysoký
Promytá káva z oblasti Kericho. Káva pochází ze zpracovatelského závodu Boma, který spolupracuje až s 600 pěstiteli, přičemž většina jsou ženy. Výrazná ovocná vůně doplněná čokoládovou linkou. V chuti lze objevit rybíz oslazený čokoládou. Tělo je vyvážené, acidita živá.
Promytá káva z oblasti Kericho. Káva pochází ze zpracovatelského závodu Boma, který spolupracuje až s 600 pěstiteli, přičemž většina jsou ženy. Výrazná ovocná vůně doplněná čokoládovou linkou. V chuti lze objevit rybíz oslazený čokoládou. Tělo je vyvážené, acidita živá.
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Suchou metodou zpracovaná káva z farmy Mariano. Farma leží v horách Serra de Sao Domingos a patří již 4.generaci rodiny Barbosa. Ve vůni a chuti převažuje čokoláda a oříšky. Káva má jemnou aciditu a sametové tělo.
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Suchou metodou zpracovaná káva z farmy Mariano. Farma leží v horách Serra de Sao Domingos a patří již 4.generaci rodiny Barbosa. Ve vůni a chuti převažuje čokoláda a oříšky. Káva má jemnou aciditu a sametové tělo.
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Etiopie je považována za kolébku kávy arabika. Káva z oblasti Yirgacheffe se pěstuje ve výšce 1800 až 2100 m. Tato promytá káva pochází ze zpracovatelského závodu Reko v Kochere. V období sklizně sem přiváží svou úrodu až 850 drobných pěstitelů. Komp...
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Etiopie je považována za kolébku kávy arabika. Káva z oblasti Yirgacheffe se pěstuje ve výšce 1800 až 2100 m. Tato promytá káva pochází ze zpracovatelského závodu Reko v Kochere. V období sklizně sem přiváží svou úrodu až 850 drobných pěstitelů. Komp...