Produkt už nie je v ponuke
Dostupný dátum:
pražená zrnková plantážna káva (100% arabika)
Suchou metódou spracovaná káva z farmy Mariano. Farma leží v horách Serra de Sao Domingos a patrí už 4.generácia rodiny Barbosa. Vo vôni a chuti prevažuje čokoláda a oriešky. Káva má jemnú aciditu a zamatové telo.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
Vysoký
pražená zrnková plantážna káva (100% arabika)
Suchou metódou spracovaná káva z farmy Mariano. Farma leží v horách Serra de Sao Domingos a patrí už 4.generácia rodiny Barbosa. Vo vôni a chuti prevažuje čokoláda a oriešky. Káva má jemnú aciditu a zamatové telo.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
Vysoký
V chuti i vôni objavíte tóny sladkých orieškov a kakaa. Acidita kávy je sladká, telo krémové.
V chuti i vôni objavíte tóny sladkých orieškov a kakaa. Acidita kávy je sladká, telo krémové.
Káva pochádza z farmy „Reina Elizabeth“ vo West Valley na Kostarike, kde sa pestuje v nadmorskej výške 1450-1550 m n. m. Kávové zrná sa zbierajú ručne a po premytí sa sušia slnkom 12 dní na afrických lôžkach. Pred triedením a lúpaním ešte 2 mesiace odpočívajú v pergamene. Odroda: Sarchimor. Proce...
Káva pochádza z farmy „Reina Elizabeth“ vo West Valley na Kostarike, kde sa pestuje v nadmorskej výške 1450-1550 m n. m. Kávové zrná sa zbierajú ručne a po premytí sa sušia slnkom 12 dní na afrických lôžkach. Pred triedením a lúpaním ešte 2 mesiace odpočívajú v pergamene. Odroda: Sarchimor. Proce...
Etiópia je považovaná za kolísku kávy arabika. Káva z južnej oblasti Yirgacheffe sa pestuje vo výške 1500 až 1800 m n.m. Komplexné káva výraznej chuti i vône pripomínajúca exotické ovocie s čokoládovými tónmi. Telo je bohaté, acidita delikátna.
Etiópia je považovaná za kolísku kávy arabika. Káva z južnej oblasti Yirgacheffe sa pestuje vo výške 1500 až 1800 m n.m. Komplexné káva výraznej chuti i vône pripomínajúca exotické ovocie s čokoládovými tónmi. Telo je bohaté, acidita delikátna.