Skladom
Dostupný dátum:
Exkluzivní káva z indonéské Jávě, pěstovaná ve výšce 1800 m n. m. pod horou Argopuro.
Za jejím vznikem stojí inovativní tým Walida, který obnovuje krajinu a zároveň podporuje místní komunitu.
Hybridní fermentace jí propůjčuje likérový charakter, šťavnatost a komplexní ovocné tóny.
Ve vůni a chuti dominují tmavé třešně v rumu, fíky a nugát.
Tato káva vznikla s respektem k přírodě i lidem - ochutnejte příběh, který má smysl. Ideální pro tyto druhy přípravy: filtr, aeropress či french press.
Hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Po pomletí ji uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
pražená zrnková plantážní káva (100% arabika)
Exkluzivní káva z indonéské Jávě, pěstovaná ve výšce 1800 m n. m. pod horou Argopuro.
Za jejím vznikem stojí inovativní tým Walida, který obnovuje krajinu a zároveň podporuje místní komunitu.
Hybridní fermentace jí propůjčuje likérový charakter, šťavnatost a komplexní ovocné tóny.
Ve vůni a chuti dominují tmavé třešně v rumu, fíky a nugát.
Tato káva vznikla s respektem k přírodě i lidem - ochutnejte příběh, který má smysl. Ideální pro tyto druhy přípravy: filtr, aeropress či french press.
Hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Po pomletí ji uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
pražená zrnková plantážní káva (100% arabika)
Zmes dvoch káv typu arabika, ktoré sú starostlivo vybrané na prípravu espressa i nápojov s mliekom. Vo vôni dominujú mandle. Chuť je mandľovo-oriešková s ľahkým tónom zrelého ovocia a dlhotrvajúcou čokoládovou dochuťou. Acidita je zamatová, telo plné.
Zmes dvoch káv typu arabika, ktoré sú starostlivo vybrané na prípravu espressa i nápojov s mliekom. Vo vôni dominujú mandle. Chuť je mandľovo-oriešková s ľahkým tónom zrelého ovocia a dlhotrvajúcou čokoládovou dochuťou. Acidita je zamatová, telo plné.
Úrodná pôda a vhodné podnebie vo výške 1500 až 2000 m sú zárukou veľmi dobrých podmienok pre kvalitnú produkciu. Supremo sa vyznačuje väčším zrnom, pochádza prevažne od súkromných pestovateľov, ktorí sa o svoju kávu starostlivo starajú. V chuti i vôni možno nájsť sladkú čokoládu spolu s červeným ...
Úrodná pôda a vhodné podnebie vo výške 1500 až 2000 m sú zárukou veľmi dobrých podmienok pre kvalitnú produkciu. Supremo sa vyznačuje väčším zrnom, pochádza prevažne od súkromných pestovateľov, ktorí sa o svoju kávu starostlivo starajú. V chuti i vôni možno nájsť sladkú čokoládu spolu s červeným ...
Farma La Mellos, ktorá sa nachádza v oblasti Chocamán, Veracruz (nadmorská výška 1360 m nm) je riadená farmárkou Itziou de Lourdes Lopez Trejo. S bohatým dedičstvom pestovania kávy odovzdávaným z generácie na generáciu, si Itzia vypestovala hlboký rešpekt k prírode, ktorý sa odráža v kvalite kávy...
Farma La Mellos, ktorá sa nachádza v oblasti Chocamán, Veracruz (nadmorská výška 1360 m nm) je riadená farmárkou Itziou de Lourdes Lopez Trejo. S bohatým dedičstvom pestovania kávy odovzdávaným z generácie na generáciu, si Itzia vypestovala hlboký rešpekt k prírode, ktorý sa odráža v kvalite kávy...