Posledné 3 kusy
Dostupný dátum:
Exkluzivní káva z indonéské Jávě, pěstovaná ve výšce 1800 m n. m. pod horou Argopuro.
Za jejím vznikem stojí inovativní tým Walida, který obnovuje krajinu a zároveň podporuje místní komunitu.
Hybridní fermentace jí propůjčuje likérový charakter, šťavnatost a komplexní ovocné tóny.
Ve vůni a chuti dominují tmavé třešně v rumu, fíky a nugát.
Tato káva vznikla s respektem k přírodě i lidem - ochutnejte příběh, který má smysl.
Ideální pro tyto druhy přípravy: filtr, aeropress či french press.
Hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Po pomletí ji uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
pražená zrnková plantážní káva (100% arabika)
Exkluzivní káva z indonéské Jávě, pěstovaná ve výšce 1800 m n. m. pod horou Argopuro.
Za jejím vznikem stojí inovativní tým Walida, který obnovuje krajinu a zároveň podporuje místní komunitu.
Hybridní fermentace jí propůjčuje likérový charakter, šťavnatost a komplexní ovocné tóny.
Ve vůni a chuti dominují tmavé třešně v rumu, fíky a nugát.
Tato káva vznikla s respektem k přírodě i lidem - ochutnejte příběh, který má smysl.
Ideální pro tyto druhy přípravy: filtr, aeropress či french press.
Hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Po pomletí ji uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
pražená zrnková plantážní káva (100% arabika)
Pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s arómou krémovej bielej čokolády a nugátu s tónmi pistácií a vanilky.
Pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s arómou krémovej bielej čokolády a nugátu s tónmi pistácií a vanilky.
Káva Excelso má menšie zrno ako káva Supremo. Pochádza z departementu Antioquia. V chuti možno nájsť kakaové bôby s orieškovou a ovocnou nótou. Acidita živá, telo bohaté.
Káva Excelso má menšie zrno ako káva Supremo. Pochádza z departementu Antioquia. V chuti možno nájsť kakaové bôby s orieškovou a ovocnou nótou. Acidita živá, telo bohaté.
Káva pochádza z La Cuesta Farm, ktorá sa nachádza v regióne Los Santos v nadmorskej výške 1450 m. n. m. Pri spracovaní sa používa najmodernejší odstraňovač šupiek, ktorý umožňuje, aby pri následnom sušení na lôžku zostalo na kávových zrnách až 100% dužiny. Odroda Carurra, Catuai. Proces: Black ho...
Káva pochádza z La Cuesta Farm, ktorá sa nachádza v regióne Los Santos v nadmorskej výške 1450 m. n. m. Pri spracovaní sa používa najmodernejší odstraňovač šupiek, ktorý umožňuje, aby pri následnom sušení na lôžku zostalo na kávových zrnách až 100% dužiny. Odroda Carurra, Catuai. Proces: Black ho...