Skladom
Dostupný dátum:
sypaná zmes korenia na prípravu nálevu
Ajurvédsky čaj so zázvorom a hrejivým korením v BIO kvalite.
Príprava: Vriacou vodou zalejte zmes v pomere 10 g (cca 6 zarovnaných čajových lyžičiek) na 1 liter vody. Ponechajte 7 minút lúhovať. Potom preceďte.
Zloženie: bio škorica, bio zázvor, bio kardamón, bio klinček, bio čierne korenie. Môže obsahovať orechy.
Bez kofeínu
sypaná zmes korenia na prípravu nálevu
Ajurvédsky čaj so zázvorom a hrejivým korením v BIO kvalite.
Príprava: Vriacou vodou zalejte zmes v pomere 10 g (cca 6 zarovnaných čajových lyžičiek) na 1 liter vody. Ponechajte 7 minút lúhovať. Potom preceďte.
Zloženie: bio škorica, bio zázvor, bio kardamón, bio klinček, bio čierne korenie. Môže obsahovať orechy.
Bez kofeínu
Zázvor přispívá k normální činnosti kardiovaskulárního systému a funkci cest dýchacích. Skořice a fenykl přispívají k normálnímu trávení. Lékořice má vliv na močový a reprodukční systém, přispívá k duševnímu zdraví a imunitnímu systému - antioxidant. Pepř přispívá k oběhu v jemných krevních cévác...
Zázvor přispívá k normální činnosti kardiovaskulárního systému a funkci cest dýchacích. Skořice a fenykl přispívají k normálnímu trávení. Lékořice má vliv na močový a reprodukční systém, přispívá k duševnímu zdraví a imunitnímu systému - antioxidant. Pepř přispívá k oběhu v jemných krevních cévác...
Čaj sa produkuje v oblasti Pindaya z čajovníkov vo veku od 25 až do 100 rokov, v nadmorskej výške okolo 1200 metrov. Viac ako 50 % obyvateľov tohto regiónu si zarába na živobytie práve pestovaním čaju. Prevažne zavinuté listy striebristo zelenej farby dávajú po zaliatí sýtožltý nálev. V chuti pre...
Čaj sa produkuje v oblasti Pindaya z čajovníkov vo veku od 25 až do 100 rokov, v nadmorskej výške okolo 1200 metrov. Viac ako 50 % obyvateľov tohto regiónu si zarába na živobytie práve pestovaním čaju. Prevažne zavinuté listy striebristo zelenej farby dávajú po zaliatí sýtožltý nálev. V chuti pre...