Bio zelené čaje - JaponskoChcete si dopřát to nejlepší pro Vaše chuťové buňky? Vyzkoušejte naši nabídku bio zelených japonských čajů. Čajové lístky jsou pěstovány na nejúrodnějších půdách v Japonsku bez použití umělých hnojiv a ochranných prostředků. Stačí si jen vybrat čaj dle Vaší chuti a připravit si z něj nálev, ze kterého se bude linout nezaměnitelná vůně a stane se Vaší delikatesou dne.
Bancha se vyznačuje výraznou chutí, která se zvolna rozlévá do celé ústní dutiny. Pojmenování Arashiyama je synonymem pro "bouřlivé hory". Zprvu nasládlá chuť přechází v závěru v příjemně nahořklý tón připomínající mladé vlašské oříšky.
Bancha se vyznačuje výraznou chutí, která se zvolna rozlévá do celé ústní dutiny. Pojmenování Arashiyama je synonymem pro "bouřlivé hory". Zprvu nasládlá chuť přechází v závěru v příjemně nahořklý tón připomínající mladé vlašské oříšky.
Bancha se vyznačuje výraznou chutí, která se zvolna rozlévá do celé ústní dutiny. Pojmenování Arashiyama je synonymem pro "bouřlivé hory". Zprvu nasládlá chuť přechází v závěru v příjemně nahořklý tón připomínající mladé vlašské oříšky.
Bancha se vyznačuje výraznou chutí, která se zvolna rozlévá do celé ústní dutiny. Pojmenování Arashiyama je synonymem pro "bouřlivé hory". Zprvu nasládlá chuť přechází v závěru v příjemně nahořklý tón připomínající mladé vlašské oříšky.
Lístky výtečného čaje Sencha jsou smíchány s praženou rýží. Genmaicha má půvabnou, lehce nasládlou, ořechovou chuť. Barva nálevu je zlatozelená. Musashi je jméno nejslavnějšího japonského samuraje.
Lístky výtečného čaje Sencha jsou smíchány s praženou rýží. Genmaicha má půvabnou, lehce nasládlou, ořechovou chuť. Barva nálevu je zlatozelená. Musashi je jméno nejslavnějšího japonského samuraje.
Lístky výtečného čaje Sencha jsou smíchány s praženou rýží. Genmaicha má půvabnou, lehce nasládlou, ořechovou chuť. Barva nálevu je zlatozelená. Musashi je jméno nejslavnějšího japonského samuraje.
Lístky výtečného čaje Sencha jsou smíchány s praženou rýží. Genmaicha má půvabnou, lehce nasládlou, ořechovou chuť. Barva nálevu je zlatozelená. Musashi je jméno nejslavnějšího japonského samuraje.
Pro produkci tohoto čaje se používají jen ty nejlepší čajové lístky chráněné stínem a pěstované na nejúrodnějších půdách. Lístky mají tvar dlouhých jehliček, jejich barva je smaragdově zelená. Nálev má květinovou vůni, chuť je delikátní, jemně nasládlá.
Pro produkci tohoto čaje se používají jen ty nejlepší čajové lístky chráněné stínem a pěstované na nejúrodnějších půdách. Lístky mají tvar dlouhých jehliček, jejich barva je smaragdově zelená. Nálev má květinovou vůni, chuť je delikátní, jemně nasládlá.
Pro produkci tohoto čaje se používají jen ty nejlepší čajové lístky chráněné stínem a pěstované na nejúrodnějších půdách. Lístky mají tvar dlouhých jehliček, jejich barva je smaragdově zelená. Nálev má květinovou vůni, chuť je delikátní, jemně nasládlá.
Pro produkci tohoto čaje se používají jen ty nejlepší čajové lístky chráněné stínem a pěstované na nejúrodnějších půdách. Lístky mají tvar dlouhých jehliček, jejich barva je smaragdově zelená. Nálev má květinovou vůni, chuť je delikátní, jemně nasládlá.
Matcha je nejkvalitnější druh japonského zeleného čaje pěstovaného z velké části ve stínu. Je vyrobena z nejmladších lístků čajovníku a pomletá mlecími kameny na jemný zelený prášek. Matcha Asagiri se produkuje v okolí městečka Nishio v prefektuře Aichi ̵1 tradiční lokalitě zaměřené na tento druh...
Matcha je nejkvalitnější druh japonského zeleného čaje pěstovaného z velké části ve stínu. Je vyrobena z nejmladších lístků čajovníku a pomletá mlecími kameny na jemný zelený prášek. Matcha Asagiri se produkuje v okolí městečka Nishio v prefektuře Aichi ̵1 tradiční lokalitě zaměřené na tento druh...
Je produkována v okolí města Kakegawa v prefektuře Shizuoka. Název Hisui se z japonštiny překládá jako "nefrit", což odráží barvu čajových lístků, ze kterých je Matcha vyráběna. Je vhodná nejen k přípravě tradičního nápoje Matcha, ale také jako ingredience při vaření, pečení, přípravu koktejlů, č...
Je produkována v okolí města Kakegawa v prefektuře Shizuoka. Název Hisui se z japonštiny překládá jako "nefrit", což odráží barvu čajových lístků, ze kterých je Matcha vyráběna. Je vhodná nejen k přípravě tradičního nápoje Matcha, ale také jako ingredience při vaření, pečení, přípravu koktejlů, č...
Je produkována v okolí města Kakegawa v prefektuře Shizuoka. Název Hisui se z japonštiny překládá jako "nefrit", což odráží barvu čajových lístků, ze kterých je Matcha vyráběna. Je vhodná nejen k přípravě tradičního nápoje Matcha, ale také jako ingredience při vaření, pečení, přípravu koktejlů, č...
Je produkována v okolí města Kakegawa v prefektuře Shizuoka. Název Hisui se z japonštiny překládá jako "nefrit", což odráží barvu čajových lístků, ze kterých je Matcha vyráběna. Je vhodná nejen k přípravě tradičního nápoje Matcha, ale také jako ingredience při vaření, pečení, přípravu koktejlů, č...
Je produkována v okolí města Kakegawa v prefektuře Shizuoka. Název Hisui se z japonštiny překládá jako "nefrit", což odráží barvu čajových lístků, ze kterých je Matcha vyráběna. Je vhodná nejen k přípravě tradičního nápoje Matcha, ale také jako ingredience při vaření, pečení, přípravu koktejlů, č...
Je produkována v okolí města Kakegawa v prefektuře Shizuoka. Název Hisui se z japonštiny překládá jako "nefrit", což odráží barvu čajových lístků, ze kterých je Matcha vyráběna. Je vhodná nejen k přípravě tradičního nápoje Matcha, ale také jako ingredience při vaření, pečení, přípravu koktejlů, č...
Pochází z čajových plantáží prefektur Shizuoka a Kagoshima. Ve vůni i chuti dominuje mladý ječmen. V chuti dále můžete rozeznat umami s lehce nahořklou dochutí. Je vhodná jako ingredience při vaření, pečení, přípravu koktejlů nebo smoothie, a to hlavně díky výrazně...
Pochází z čajových plantáží prefektur Shizuoka a Kagoshima. Ve vůni i chuti dominuje mladý ječmen. V chuti dále můžete rozeznat umami s lehce nahořklou dochutí. Je vhodná jako ingredience při vaření, pečení, přípravu koktejlů nebo smoothie, a to hlavně díky výrazně...
Pochází z čajových plantáží prefektur Shizuoka a Kagoshima. Ve vůni i chuti dominuje mladý ječmen. V chuti dále můžete rozeznat umami s lehce nahořklou dochutí. Je vhodná jako ingredience při vaření, pečení, přípravu koktejlů nebo smoothie, a to hlavně díky výrazně...
Pochází z čajových plantáží prefektur Shizuoka a Kagoshima. Ve vůni i chuti dominuje mladý ječmen. V chuti dále můžete rozeznat umami s lehce nahořklou dochutí. Je vhodná jako ingredience při vaření, pečení, přípravu koktejlů nebo smoothie, a to hlavně díky výrazně...
Pochází z čajových plantáží prefektur Shizuoka a Kagoshima. Ve vůni i chuti dominuje mladý ječmen. V chuti dále můžete rozeznat umami s lehce nahořklou dochutí. Je vhodná jako ingredience při vaření, pečení, přípravu koktejlů nebo smoothie, a to hlavně díky výrazně...
Pochází z čajových plantáží prefektur Shizuoka a Kagoshima. Ve vůni i chuti dominuje mladý ječmen. V chuti dále můžete rozeznat umami s lehce nahořklou dochutí. Je vhodná jako ingredience při vaření, pečení, přípravu koktejlů nebo smoothie, a to hlavně díky výrazně...
Ochutnejte spojení zeleného čaje Matcha Konnichiwa s benefity hydrolyzovaného kolagenu! Kolagen je významnou bílkovinou v těle a je klíčem ke zdravé pleti, vlasům, nehtům. S věkem dochází k úbytku kolagenu v organismu, proto je vhodné jej doplňovat. Hydrolyzov...
Ochutnejte spojení zeleného čaje Matcha Konnichiwa s benefity hydrolyzovaného kolagenu! Kolagen je významnou bílkovinou v těle a je klíčem ke zdravé pleti, vlasům, nehtům. S věkem dochází k úbytku kolagenu v organismu, proto je vhodné jej doplňovat. Hydrolyzov...
Sencha ekologického původu z oblasti města Kirishima v prefektuře Kagoshima. Jedná se o květnovou produkci z kultivaru Asatsuyu. Zelené lístky dávají po zalití průzračný nálev jasně zelené barvy. V chuti se projevuje výrazná sladkost se zabarvením do makadamových oříšků. Samotný název Kinomi v př...
Sencha ekologického původu z oblasti města Kirishima v prefektuře Kagoshima. Jedná se o květnovou produkci z kultivaru Asatsuyu. Zelené lístky dávají po zalití průzračný nálev jasně zelené barvy. V chuti se projevuje výrazná sladkost se zabarvením do makadamových oříšků. Samotný název Kinomi v př...
Sencha ekologického původu z oblasti města Kirishima v prefektuře Kagoshima. Jedná se o květnovou produkci z kultivaru Asatsuyu. Zelené lístky dávají po zalití průzračný nálev jasně zelené barvy. V chuti se projevuje výrazná sladkost se zabarvením do makadamových oříšků. Samotný název Kinomi v př...
Sencha ekologického původu z oblasti města Kirishima v prefektuře Kagoshima. Jedná se o květnovou produkci z kultivaru Asatsuyu. Zelené lístky dávají po zalití průzračný nálev jasně zelené barvy. V chuti se projevuje výrazná sladkost se zabarvením do makadamových oříšků. Samotný název Kinomi v př...
Tato japonská Sencha pochází z prefektury Miyazaki. Svěží zelené jehličkovité lístky vytvářejí průzračný, světle zelený nálev. V chuti i vůni dominuje sladkost mladých lískových oříšků s jemnými smetanovými tóny.
Tato japonská Sencha pochází z prefektury Miyazaki. Svěží zelené jehličkovité lístky vytvářejí průzračný, světle zelený nálev. V chuti i vůni dominuje sladkost mladých lískových oříšků s jemnými smetanovými tóny.
Tato japonská Sencha pochází z prefektury Miyazaki. Svěží zelené jehličkovité lístky vytvářejí průzračný, světle zelený nálev. V chuti i vůni dominuje sladkost mladých lískových oříšků s jemnými smetanovými tóny.
Tato japonská Sencha pochází z prefektury Miyazaki. Svěží zelené jehličkovité lístky vytvářejí průzračný, světle zelený nálev. V chuti i vůni dominuje sladkost mladých lískových oříšků s jemnými smetanovými tóny.
Jarní Sencha z oblasti Minamikyushu Eicho v prefektuře Kagoshima na jihu ostrova Kjúšú. Zelené jehličkovité lístky dávají po zalití zelenožlutý nálev mléčně nasládlé vůně. V chuti dominuje umami, které je v závěru doplněno lehkými tóny zralých broskví.
Jarní Sencha z oblasti Minamikyushu Eicho v prefektuře Kagoshima na jihu ostrova Kjúšú. Zelené jehličkovité lístky dávají po zalití zelenožlutý nálev mléčně nasládlé vůně. V chuti dominuje umami, které je v závěru doplněno lehkými tóny zralých broskví.