Skladom
Dostupný dátum:
pražená zrnková káva (100% arabika)
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Antigua je jednou z nejstarších oblastí pěstování kávy v Guatemale a je známá produkcí jedněch z nejlepších káv na světě. Jejich specifická chuť je vytvářena vulkanickým podložím, charakteristickým pro většinu guatemalských káv. Rodinná farma Finca Medina se nachází v\~nadmořské výšce 1200 m n.m. Založená byla před více než 150 lety a jejich plantáže se rozprostírají až do výšky 1800 m n.m. Odrůdy Bourbon a Caturra prošly metodou zpracování Black Honey. Harmonická káva s příjemnou rovnováhou mezi sladkostí a jemnou aciditou. Ve vůni a chuti se snoubí prémiová hořká čokoláda a šťavnaté tóny připomínající mandarinkový kompot.
Príprava: hrubosť mletia prispôsobte zvolenému spôsobu prípravy kávy. Na 100 ml vody s teplotou 93-94 ° C použite 7 g mletej kávy. Po pomletí ju uchovajte v suchu, chráňte pred teplom vo vzduchotesnej nádobe.
Antigua je jednou z najstarších oblastí pestovania kávy v Guatemale, je známa produkciou jedných z najlepších káv na svete. Rodinná farma Finca Medina bola založená pred viac ako 150 rokmi. Chuť káv z tejto oblasti je vytváraná vulkanickým podložím. Odrody Bourbon a Caturra prešli metódou spracovania Black Honey. Harmonická káva s príjemnou rovnováhou medzi sladkosťou a jemnou aciditou. Vo vôni a chuti sa snúbi prémiová horká čokoláda a šťavnaté tóny pripomínajúce mandarínkový kompót.
pražená zrnková káva (100% arabika)
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Antigua je jednou z nejstarších oblastí pěstování kávy v Guatemale a je známá produkcí jedněch z nejlepších káv na světě. Jejich specifická chuť je vytvářena vulkanickým podložím, charakteristickým pro většinu guatemalských káv. Rodinná farma Finca Medina se nachází v\~nadmořské výšce 1200 m n.m. Založená byla před více než 150 lety a jejich plantáže se rozprostírají až do výšky 1800 m n.m. Odrůdy Bourbon a Caturra prošly metodou zpracování Black Honey. Harmonická káva s příjemnou rovnováhou mezi sladkostí a jemnou aciditou. Ve vůni a chuti se snoubí prémiová hořká čokoláda a šťavnaté tóny připomínající mandarinkový kompot.
Príprava: hrubosť mletia prispôsobte zvolenému spôsobu prípravy kávy. Na 100 ml vody s teplotou 93-94 ° C použite 7 g mletej kávy. Po pomletí ju uchovajte v suchu, chráňte pred teplom vo vzduchotesnej nádobe.
Antigua je jednou z najstarších oblastí pestovania kávy v Guatemale, je známa produkciou jedných z najlepších káv na svete. Rodinná farma Finca Medina bola založená pred viac ako 150 rokmi. Chuť káv z tejto oblasti je vytváraná vulkanickým podložím. Odrody Bourbon a Caturra prešli metódou spracovania Black Honey. Harmonická káva s príjemnou rovnováhou medzi sladkosťou a jemnou aciditou. Vo vôni a chuti sa snúbi prémiová horká čokoláda a šťavnaté tóny pripomínajúce mandarínkový kompót.
Pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s chuťou čučoriedkového muffinu.
Pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s chuťou čučoriedkového muffinu.
Káva Excelso má menšie zrno ako káva Supremo. Pochádza z departementu Antioquia. V chuti možno nájsť kakaové bôby s orieškovou a ovocnou nótou. Acidita živá, telo bohaté.
Káva Excelso má menšie zrno ako káva Supremo. Pochádza z departementu Antioquia. V chuti možno nájsť kakaové bôby s orieškovou a ovocnou nótou. Acidita živá, telo bohaté.
Káva pochádza z farmy „Reina Elizabeth“ vo West Valley na Kostarike, kde sa pestuje v nadmorskej výške 1450-1550 m n. m. Kávové zrná sa zbierajú ručne a po premytí sa sušia slnkom 12 dní na afrických lôžkach. Pred triedením a lúpaním ešte 2 mesiace odpočívajú v pergamene. Odroda: Sarchimor. Proce...
Káva pochádza z farmy „Reina Elizabeth“ vo West Valley na Kostarike, kde sa pestuje v nadmorskej výške 1450-1550 m n. m. Kávové zrná sa zbierajú ručne a po premytí sa sušia slnkom 12 dní na afrických lôžkach. Pred triedením a lúpaním ešte 2 mesiace odpočívajú v pergamene. Odroda: Sarchimor. Proce...