Tento produkt už nie je dostupný
Dostupný dátum:
Raritní oolong z oblasti hor Wu Yi v provincii Fujian. Rou Gui v překladu znamená skořicovník. Zároveň jde také o odrůdu čajovníku, která propůjčuje tomuto čaji chuť skořice. Dlouhé, jemně svinuté černohnědé lístky vytvářejí po zalití hnědooranžový nálev s vyváženou sladkostí a lehkými skořicovými tóny.
vodou o teplotě 95°C zalejte čaj v poměru 1,5 dl na 1 čajovou lžičku, pokud louhujete v konvici, pak navíc 1 lžičku na konvici. Ponechte 4 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 2-3 nálevy.
Stredný
Raritní oolong z oblasti hor Wu Yi v provincii Fujian. Rou Gui v překladu znamená skořicovník. Zároveň jde také o odrůdu čajovníku, která propůjčuje tomuto čaji chuť skořice. Dlouhé, jemně svinuté černohnědé lístky vytvářejí po zalití hnědooranžový nálev s vyváženou sladkostí a lehkými skořicovými tóny.
vodou o teplotě 95°C zalejte čaj v poměru 1,5 dl na 1 čajovou lžičku, pokud louhujete v konvici, pak navíc 1 lžičku na konvici. Ponechte 4 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 2-3 nálevy.
Stredný
Slávny predstaviteľ čiastočne oxidovaných čajov. Veľké, hrubé listy, výrazná a veľmi príjemná vôňa. Doporučujeme pre každého milovníka kvalitného čínskeho oolongu.
Slávny predstaviteľ čiastočne oxidovaných čajov. Veľké, hrubé listy, výrazná a veľmi príjemná vôňa. Doporučujeme pre každého milovníka kvalitného čínskeho oolongu.
Slávny predstaviteľ čiastočne oxidovaných čajov. Veľké, hrubé listy, výrazná a veľmi príjemná vôňa. Doporučujeme pre každého milovníka kvalitného čínskeho oolongu.
Slávny predstaviteľ čiastočne oxidovaných čajov. Veľké, hrubé listy, výrazná a veľmi príjemná vôňa. Doporučujeme pre každého milovníka kvalitného čínskeho oolongu.
Čaj pochádza z oblasti Wu Yi, pohoria na hranici provincií Fujian a Jiangxi. Lístky čaju sú pražené pri vyšších stupňoch, než je to bežné u príbuzného čaju Ti Kuan Yin. Po zaliatí vytvárajú objemné, hnedočierne lístky zlatistý nálev. Jeho výrazná vôňa aj chuť pripomína karambolu s tónmi tropickéh...
Čaj pochádza z oblasti Wu Yi, pohoria na hranici provincií Fujian a Jiangxi. Lístky čaju sú pražené pri vyšších stupňoch, než je to bežné u príbuzného čaju Ti Kuan Yin. Po zaliatí vytvárajú objemné, hnedočierne lístky zlatistý nálev. Jeho výrazná vôňa aj chuť pripomína karambolu s tónmi tropickéh...