Produkt už nie je v ponuke
Dostupný dátum:
Suchou metódou spracovaná káva z farmy Mariano. Farma leží v horách Serra de Sao Domingos a patrí už 4.generácia rodiny Barbosa. Vo vôni a chuti prevažuje čokoláda a oriešky. Káva má jemnú aciditu a zamatové telo.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
Vysoký
Suchou metódou spracovaná káva z farmy Mariano. Farma leží v horách Serra de Sao Domingos a patrí už 4.generácia rodiny Barbosa. Vo vôni a chuti prevažuje čokoláda a oriešky. Káva má jemnú aciditu a zamatové telo.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
Vysoký
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s arómou smotanovej čokolády a kokosu.
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s arómou smotanovej čokolády a kokosu.
V chuti i vôni objavíte sladkosť a čerstvo pražené lieskové oriešky. Káva je celkovo ľahká, s jemnou aciditou i telom.
V chuti i vôni objavíte sladkosť a čerstvo pražené lieskové oriešky. Káva je celkovo ľahká, s jemnou aciditou i telom.
Proces: natural, Region:Nyamagabe, Nadmořská výška: 1700 - 2000 m.n.m., Farma: Motherland, Odrůda: Bourbon Jackson. Charakteristika: sladký citrón - pekanový ořech - ušlechtilé kakao. Sametové tělo, živá acidita.
Proces: natural, Region:Nyamagabe, Nadmořská výška: 1700 - 2000 m.n.m., Farma: Motherland, Odrůda: Bourbon Jackson. Charakteristika: sladký citrón - pekanový ořech - ušlechtilé kakao. Sametové tělo, živá acidita.