Nie je na sklade
Dostupný dátum:
Proces: Experimentální/Anaerobic washed fruit enzyme infuzed process
Oblast: Toba/Sumatra
Nadmořská výška: 1400 m n.m.
Farmář: Bang Silalahi
Odrůda: Catimor
Charakteristika: Jasmín, hořká čokoláda, černý čaj
Hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93 – 94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy.
pražená zrnková káva (100 % arabika)
Proces: Experimentální/Anaerobic washed fruit enzyme infuzed process
Oblast: Toba/Sumatra
Nadmořská výška: 1400 m n.m.
Farmář: Bang Silalahi
Odrůda: Catimor
Charakteristika: Jasmín, hořká čokoláda, černý čaj
Hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93 – 94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy.
pražená zrnková káva (100 % arabika)
Originálna zmes troch káv typu arabika a robusta, ktoré sú starostlivo vybrané pre prípravu espressa a pre mliečne nápoje na báze espressa. Charakteristika: delikátna horká čokoláda - lieskové oriešky - arašidy. Smotanové telo a sladká acidita.
Originálna zmes troch káv typu arabika a robusta, ktoré sú starostlivo vybrané pre prípravu espressa a pre mliečne nápoje na báze espressa. Charakteristika: delikátna horká čokoláda - lieskové oriešky - arašidy. Smotanové telo a sladká acidita.
Pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s arómou pripomínajúcou vianočné cukrovinky.
Pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s arómou pripomínajúcou vianočné cukrovinky.
Káva pochádza z La Cuesta Farm, ktorá sa nachádza v regióne Los Santos v nadmorskej výške 1450 m. n. m. Pri spracovaní sa používa najmodernejší odstraňovač šupiek, ktorý umožňuje, aby pri následnom sušení na lôžku zostalo na kávových zrnách až 100% dužiny. Odroda Caturra, Catuai. Proces: Black ho...
Káva pochádza z La Cuesta Farm, ktorá sa nachádza v regióne Los Santos v nadmorskej výške 1450 m. n. m. Pri spracovaní sa používa najmodernejší odstraňovač šupiek, ktorý umožňuje, aby pri následnom sušení na lôžku zostalo na kávových zrnách až 100% dužiny. Odroda Caturra, Catuai. Proces: Black ho...