Skladem
Datum dostupnosti:
kvetoucí čaj
Po zalití se lístky rozevřou a odhalí skryté květy růžového laskavce a lilie. Nálev svůdné chuti, plný jiskrné svěžesti.
vodou o teplotě 85°C zalejte čaj v poměru 3dl na 1 kus. Ponechte 3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 3 nálevy.
pravý bílý čaj, květy lilie a laskavcovky.
Nízký
kvetoucí čaj
Po zalití se lístky rozevřou a odhalí skryté květy růžového laskavce a lilie. Nálev svůdné chuti, plný jiskrné svěžesti.
vodou o teplotě 85°C zalejte čaj v poměru 3dl na 1 kus. Ponechte 3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 3 nálevy.
pravý bílý čaj, květy lilie a laskavcovky.
Nízký
Po zalití se z čajových lístků rozvine oranžový květ lilie s řetězcem jasmínových květů, dávající nálevu medový nádech.
Po zalití se z čajových lístků rozvine oranžový květ lilie s řetězcem jasmínových květů, dávající nálevu medový nádech.
Klasický bílý čaj produkovaný v jihovýchodní pobřežní provincii Fujian. Zelenohnědé, nepravidelné, ploché lístky vytváří po zalití žlutohnědý nálev s vůní a chutí po mladých lískových oříšcích a jedlých kaštanech.
Klasický bílý čaj produkovaný v jihovýchodní pobřežní provincii Fujian. Zelenohnědé, nepravidelné, ploché lístky vytváří po zalití žlutohnědý nálev s vůní a chutí po mladých lískových oříšcích a jedlých kaštanech.
Zahrada Dayanand se nachází ve vesnici Kvenobani, kde se pěstitelé snaží experimentovat se zelenými hnojivy a zastiňováním čajovníků. Listy se musejí co nejdříve po utržení dostat do procesu sušení, aby nedošlo k\~oxidaci, ztrátě svěžesti a typické travnaté chuti. ...
Zahrada Dayanand se nachází ve vesnici Kvenobani, kde se pěstitelé snaží experimentovat se zelenými hnojivy a zastiňováním čajovníků. Listy se musejí co nejdříve po utržení dostat do procesu sušení, aby nedošlo k\~oxidaci, ztrátě svěžesti a typické travnaté chuti. ...