Skladem
Datum dostupnosti:
pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s příchutí
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s příchutí vanilky a karamelu.
na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě.
pražená káva, aroma vanilky a karamelu (2,5 %) Výživové údaje na 100 ml: energetická hodnota 41 kJ/ 10 kcal, tuky 0 g (z toho nasycené mastné kyseliny 0 g), sacharidy 1.6 g (z toho cukry 1,4 g), bílkoviny 0 g, sůl 0,03 g.
Střední
pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s příchutí
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s příchutí vanilky a karamelu.
na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě.
pražená káva, aroma vanilky a karamelu (2,5 %) Výživové údaje na 100 ml: energetická hodnota 41 kJ/ 10 kcal, tuky 0 g (z toho nasycené mastné kyseliny 0 g), sacharidy 1.6 g (z toho cukry 1,4 g), bílkoviny 0 g, sůl 0,03 g.
Střední
Pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s chutí zralých malin.
Pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s chutí zralých malin.
...pražená káva, lahodná kombinace smetanové čokolády a kokosu. K odstranění kofeinu z kávy byl použit jedinečný systém známý jako Swiss Water Process, neboli švýcarský vodní proces. Při tomto procesu se nepoužívají chemická rozpouštědla k odstranění kofeinu.
...pražená káva, lahodná kombinace smetanové čokolády a kokosu. K odstranění kofeinu z kávy byl použit jedinečný systém známý jako Swiss Water Process, neboli švýcarský vodní proces. Při tomto procesu se nepoužívají chemická rozpouštědla k odstranění kofeinu.
Proces: natural, Region: Shevaroys hills, Nadmořská výška: 1450-1600 m n.m., Farmář: Prakashan Balaraman, Odrůda: Selection 9, Selection 5B. Charakteristika: hořká čokoláda - marakuja - zralý fík - bílý pepř. Sametové tělo. Delikátní acidita.
Proces: natural, Region: Shevaroys hills, Nadmořská výška: 1450-1600 m n.m., Farmář: Prakashan Balaraman, Odrůda: Selection 9, Selection 5B. Charakteristika: hořká čokoláda - marakuja - zralý fík - bílý pepř. Sametové tělo. Delikátní acidita.